Follow us

4 στιλιστικές συμβουλές για εσένα που κλείνεις τα 30 ή είσαι στα ''30 κάτι''

Ένας στιλιστικός οδηγός για τις πιο κομψές επιλογές στην 3η δεκαετία.

4 στιλιστικές συμβουλές για εσένα που κλείνεις τα 30 ή είσαι στα ''30 κάτι'' Pixel Formula

Είτε πλησιάζουν είτε είναι εδώ, η τρίτη δεκαετία είναι ένα ''mindset'' που επηρεάζει την κάθε μία ήδη από πολύ νωρίς. Έχεις υπολογίσει πως μέχρι εκείνη τη δεκαετία στα πρώτα ''-άντα'' θα έχεις ήδη πραγματοποίηση πολλούς από τους στόχους και τα όνειρα σου ή θα έχεις εξελιχθεί με τον κλασικό συμβατικό τρόπο που ορίζει η κοινωνία. Φτάνοντας όμως στα τριάντα ίσως και να μην έχουν σβηστεί όλα τα κουτάκια από την λίστα με τους στόχους ζωής ή μπορεί η ζωή να έχει πάρει μία εντελώς διαφορετική τροπή. Σε κάθε περίπτωση όλα γίνονται για καλό και για ένα σκοπό. Δεν είμαστε, όμως, εδώ για να δώσουμε συμβουλές lifestyle, αλλά στιλιστικές αφού λατρεύουμε τη μόδα και όσα έχει να μας προσφέρει αυτή η μαγική δημιουργική βιομηχανία.

Loading...

Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για τις 4 στιλιστικές συμβουλές που μπορείς και αξίζει να υιοθετήσεις στο ντύσιμο σου μετά τα ''τριάντα''. Αν άνοιξες αυτό το άρθρο πιστεύοντας πως θα διαβάσεις περιοριστικές και απαγορευτικές συμβουλές, να σε ενημερώσω από τώρα πως αυτά δεν βρίσκονται παρακάτω. Το στιλ και η μόδα δεν γνωρίζει από αριθμούς παρά μόνο αισθητική και διάθεση και σύμφωνα με αυτά θα πρέπει να ντύνεσαι σε κάθε στάδιο ζωής.

4 στιλιστικές συμβουλές που αξίζει να υιοθετήσεις στα τριάντα σου

Μην αποποιηθείς τα μίνι | Δεν υπάρχει καμία "Αρχή'' που να σου απαγορεύει να φορέσεις μίνι φούστα, φόρεμα, σορτς ή ολόσωμη φόρμα. Κανείς δεν θα σε κρίνει ούτε και εσύ πρέπει να περιορίζεις τον εαυτό σου. Φόρα το μίνι και νιώσε υπέροχα.

Loading...

Επένδυσε σε ένα ευέλικτο και κομψό sneaker | Η καριέρα στην τρίτη δεκαετία απογειώνεται και εσύ θα είσαι όλη την ημέρα στους δρόμους πνιγμένη στις επαγγαλματικές υποχρεώσεις. Για να είσαι κομψή χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου επένδυσε σε ένα ευέλικτο και πάνω από stylish sneakers και δεν θα το μετανιώσεις. Τα sneakers δεν έχουν ''ταμπελάκι'' ηλικίας.

Μην κάνεις απότομες αλλαγές στην αισθητική σου | Το γεγονός πως μπαίνεις/είσαι τριάντα δεν σημαίνει πως πρέπει να αλλάζεις ριζικά το στιλιστικό DNA σου. Μείνε πιστή στην αισθητική σου και εξέλιξε την, έτσι ώστε να ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες όχι τις κοινωνικές υποδείξεις.

Loading...

Διαχρονικότητα αντί για παροδικότητα | Η τρίτη δεκαετία φέρει ένα σοκ που είτε μεταφράζεται κάνοντας μία ριζική αλλαγή στην αισθητική υιοθετώντας ένα αυστηρό και κλισέ look είτε βομβαρδίζεις την γκαρνταρόμπα σου με τάσεις που θα ''ανανεώσουν'' το πνεύμα σου. Εμείς θα σου πούμε πως στα τριάντα και τα σαράντα και τις λοιπές δεκαετίες πρέπει να επενδύεις σε κομμάτια με διαχρονικότητα και ευελιξία δημιουργώντας τη δική σου capsule συλλογή, που επικοινωνεί τον χαρακτήρα σου. Μείνε πιστή στις δικές σου αξίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ