Follow us

7 + 1 πουλόβερ που θα φοράς ασταμάτητα τις επόμενες εβδομάδες

Ξεχωρίσαμε τα πουλόβερ που θα φορέσεις με αμέτρητα looks αυτό το φθινόπωρο.

7 + 1 πουλόβερ που θα φοράς αστμάτητα τις επόμενες εβδομάδες Splash/Ideal Images

Μετά από μία παρατεταμένη περίοδο υψηλής θερμοκρασίας επιτέλους ο υδράργυρος ξεκίνησε σταδιακά να πέφτει. Η πολυπόθητη πτώση έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουμε ξανά στα social media το hashtag #SweaterWeather, το οποίο κάνει σταθερά την εμφάνιση του κάθε χρόνο στην αρχή του φθινοπώρου και πιο συγκεκριμένα στις αναρτήσεις των fashion experts που δοκιμάζουν τα πρώτα τους fall outfits. Άλλωστε, μετά από ένα τόσο ζεστό καλοκαίρι δεν μας κάνει εντύπωση, που οι σπεσιαλίστες του στιλ βιάζονται να βγάλουν από τα βάθη της ντουλάπας τους τα ζεστά κομμάτια της φθινοπωρινής συλλογής τους. Κάποιες έχουν ήδη ανανεώσει το fall style τους με κομμάτια κλειδιά από τις νέες συλλογές των fashion brands, ενώ άλλες από τα τέλη του Αυγούστου φλερτάρουν με τις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23. Το fashion item, όμως, που συναντάμε σχεδόν σε κάθε look και post είναι δικαιωματικά το πουλόβερ.

Πρόκειται για το ρούχο, που δεν λείπει από καμία τους φθινοπωρινή εμφάνιση. Από το layering πάνω από το σατινέ φόρεμα μέχρι το athleisure look με το κολάν, αλλά και το office ready combo με γόβες και τζιν, το πουλόβερ σε αμέτρητες εκδοχές δίνει το παρών όπου και αν γυρίσουμε τη ματιά μας. Η δημοτικότητα του δεν μας προκαλεί έκπληξη, αφού αποτελεί ένα fashion item, που προσφέρει ζεστασιά και τη θαλπωρή, ενώ συγχρόνως δίνει πολλούς πόντους πολυτέλειας και κομψότητας. Είναι ιδανικό για ένα εκλεπτυσμένο στιλ, τόσο η υφή του όσο και το εκάστοτε look του το κάνουν ακαταμάχητο.

Loading...

Αυτά είναι τα πιο κομψά πουλόβερ της σεζόν

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς με τα πιο κομψά σχέδια πουλόβερ από τις νέες συλλογές των fashion brands. Ανάμεσα τους θα βρεις τόσο oversized γραμμές όσο και πιο fitted, ενώ την ίδια ποικιλομορφία θα παρατηρήσεις και στα σχέδια. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις το πουλόβερ που θα σε συνοδεύσει στις επόμενες φθινοπωρινές σου εμφανίσεις.

Oversized πουλόβερ, Zara

Oversized πουλόβερ, H&M

Oversized πουλόβερ, Pull & Bear

Oversized πουλόβερ, Marks & Spencer

Oversized πουλόβερ με ''V'' λαιμόκοψη, Bershka

Ζιβάγκο, Stradivarius

Oversized πουλόβερ, Oysho

Πουλόβερ με κόψιμο, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ