Follow us

Η Chiara Ferragni φόρεσε τη μεγάλη τάση του φθινοπώρου με έναν κομψό τρόπο

Ακολούθησε το παράδειγμα της Chiara Ferragni για να είσαι η πιο ενημερωμένη fashionista.

Η Chiara Ferragni φόρεσε τη μεγάλη τάση του φθινοπώρου με έναν κομψό τρόπο Splash/Ideal Images

Η Chiara Ferragni είναι γνωστή για την αγάπη της για τη μόδα, η οποία την οδήγησε στη δημιουργία μίας αυτοκρατορίας με συλλογές fashion items που φέρουν το όνομα της και συνεργασίες με μεγάλους οίκους. Η Ιταλίδα fashionista αποτελεί το απόλυτο fashion icon τόσο στην χώρα της όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι η πιο διάσημη fashion influencer και ό,τι φορέσει εκείνη γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης με τα κομμάτια του συνόλου της να γίνονται sold out. Έχει ένα ιδιαίτερο στιλ, με το οποίο πειραματίζεται συνεχώς σε ένα ατέλειωτο mix & match με κομμάτια που φαίνονται αταίριαστα αλλά τελικά δείχνουν να συνυπάρχουν αρμονικά στα outfits της. Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε ένα συγκεκριμένο της outfit, που φόρεσε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Loading...

Πώς θα φορέσεις τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν σύμφωνα με την Chiara Ferragni

Η Chiara Ferragni έδωσε το παρών στο fashion month και πιο συγκεκριμένα στις Εβδομάδες Μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού. Η ίδια παρευρέθηκε στα fashion shows των Prada, Fendi, Moschino, Tod's, Versace, Schiaparelli, Miu Miu, Dior, Ludovic de Saint Sernin, Balenciaga και Louis Vuitton. Για κάθε fashion show επέλεξε να φορέσει ένα look που έφερνε την υπογραφή του αντίστοιχου οίκου και έτσι μεταμορφωνόταν στη δική του μούσα. Είναι πολύ ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς πως η ίδια αλλάζει στιλ και αισθητική και υιοθετεί ένα εντελώς διαφορετικό look που εκφράζει το εκάστοτε fashion brand.

Loading...

Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για το look της από τη συλλογή της Miu Miu που υιοθετεί την τάση της μίνι φούστα. Οι πασαρέλες και δη η συλλογή της Miu Miu έκανε κατανοητό πως οι συγκεκριμένες φούστες θα φορεθούν όσο καμία άλλη αυτή τη σεζόν. Η Chiara Ferragni την φόρεσε με ένα matching set σε ταμπά απόχρωση και με δερμάτινη όψη, συνδυάζοντας το με κοντό crop top και την άλλη μεγάλη τάση της σεζόν τις knee high μπότες.

Loading...

Μπορείς να ακολουθήσεις την πρόταση της Chiara Ferragni και να φορέσεις τη μίνι φούστα σε ταγέρ ή ένα preppy matching set. Ολοκλήρωσε το look σου είτε με loafers είτε με μπότες και είσαι έτοιμη για το δικό σου street style.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ