Follow us

Πώς θα διατηρήσεις τα μαύρα τζιν παντελόνια σαν καινούργια | 5 tips που θα σε βοηθήσουν

Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να φοράς τα μαύρα τζιν σου για χρόνια.

street style Splash News / Ideal Image

Μία από τις πρώτες αγορές που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες από τη στιγμή που το ημερολόγιο δείξει πως το φθινόπωρο έχει φτάσει είναι τα τζιν παντελόνια. Πολλές από εμάς μάλιστα έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα μαύρα τζιν, τα οποία είναι εξίσου κομψά και ιδανικά για την καθημερινότητα. Εκτός από τη στιλιστική έμπνευση που πάντα χρειαζόμαστε για τα combos που θα δημιουργήσουμε τους επόμενους μήνες όμως, αξίζει να γνωρίζουμε πως θα διατηρήσουμε τα τζιν μας σε άριστη κατάσταση, ώστε να φαίνονται σαν καινούργια. Πώς θα τα καταφέρουμε;

-1 Ένα σημαντικό tip που αξίζει να έχεις στον νου σου είναι πως τα μαύρα τζιν δεν πρέπει να πλένονται πολύ συχνά. Η ιδανική συχνότητα είναι μία ή δύο φορές τον μήνα, ώστε να διατηρηθεί το χρώμα τους αναλλοίωτο. Σε περίπτωση ωστόσο που προκύψουν κάποιοι λεκέδες, μπορείς να το καθαρίσεις τοπικά.

-2 Εξίσου σημαντικό είναι κάθε φορά που τοποθετείς το μαύρο τζιν παντελόνι σου στο πλυντήριο, να το γυρνάς ανάποδα. Με αυτό τον τρόπο το προστατεύεις από πιθανές φθορές που μπορεί να συμβούν στη διάρκεια της πλύσης. Θυμήσου επίσης να προγραμματίσεις την πλύση για ευαίσθητα ρούχα, ώστε οι στροφές να είναι χαμηλές και να χρησιμοποιήσεις κάποιο απορρυπαντικό που να είναι ειδικά για μαύρα ρούχα.

-3 Εκτός από το πλύσιμο, το στέγνωμα του μαύρου τζιν είναι μία tricky υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, απέφυγε να το στεγνώσεις στον ήλιο, αφού είναι σχεδόν σίγουρο πως με την πάροδο του χρόνου θα προκληθούν ξεθωριάσματα και διχρωμίες. Προτίμησε να το στεγνώσεις σε κάποια απλώστρα που θα τοποθετήσεις μέσα στο σπίτι ή σε σημείο που δεν χτυπούν άμεσα οι ακτίνες του ήλιου.

-4 Αυτό που θα πρέπει πάντα να θυμάσαι είναι πως εάν θέλεις να διατηρήσεις τα μαύρα τζιν σου, αλλά και όλα τα ρούχα σου, σαν καινούρια θα πρέπει να διαβάζεις πάντα τις ετικέτες τους. Σε αυτές θα βρεις όλες τις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζεις για το πλύσιμο, το στέγνωμα, την αποθήκευση, ώστε να μην ακολουθήσεις κάποια τακτική που θα προκαλέσει φθορές.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ