Follow us

Οι Kalogirou μπότες που έγιναν viral στο ελληνικό Tik Tok είναι ό,τι πιο trendy αυτή τη σεζόν

Οι knee high μπότες αποτελούν φέτος τη μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια.

Οι Kalogirou μπότες που έγιναν viral στο ελληνικό Tik Tok είναι ό,τι πιο trendy αυτή τη σεζόν Pixel Formula

Δεν ήταν λίγες οι φορές που αντλήσαμε έμπνευση από τα social media για το καθημερινό styling. Άλλωστε, στην εποχή μας είναι οι πραγματικοί trendsetters και θα ήταν αδύνατο να γράφουμε για τάσεις χωρίς να ενημερωνόμαστε μερικώς από αυτά. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ξεχωρίζει ανάμεσα τους ο βασιλιάς των μέσων κοινωνικών δικτύωσης. Ο λόγος για το Tik Tok, που παρουσιάζει τη μία τάση μετά την άλλη, την hot αισθητική του χθες, του σήμερα και του αύριο. Ανάμεσα στα μικρού μήκους βίντεο θα βρεις τόσο προτάσεις και ιδέες για να ανανεώσεις το στιλ σου όσο και τις αγορές που αξίζει να κάνεις. Καθώς ''σκρολάραμε'' στη γνωστή πλατφόρμα, βάλαμε άλλο ένα fashion item που μας παρουσίασε στο shopping list μας. Μία Ελληνίδα fashion lover στη γνωστή πλατφόρμα μάς έδειξε τις must have μπότες, που θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα sold out.

Στην Kalogirou θα βρεις τις hot μπότες της σεζόν

Μέχρι σήμερα κάναμε λόγο για τις προτάσεις των fashionistas από το εξωτερικό, όμως, και οι Ελληνίδες έχουν να διδάξουν πολλά. Οι συγκεκριμένες μπότες που θα δεις στο παρακάτω βίντεο είναι knee high, φτάνουν δηλαδή έως το γόνατο, έχουν την ιδανική καφέ απόχρωση, που ταιριάζει με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Μάλιστα, αυτή η απόχρωση αποπνέει πολυτελεια και προσθέτει πολλούς πόντους κομψότητας. Έχει μεσαίου ύψους τακούνι, κάτι πoυ τις κάνει κατάλληλες για εσένα που περπατάς όλη μέρα. Οι μπότες ανήκουν στη φθινοπωρινή συλλογή της Kalogirou και είναι δερμάτινες.

@malvinious

this has now become a fashion tiktok acount

♬ original sound - gossipgirl

Οι knee high μπότες αποτελούν φέτος τη μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια. Οι μπότες, που φτάνουν έως το γόνατο, έχουν μεγάλη ευελιξία στους στιλιστικούς συνδυασμούς, ενώ κολακεύουν κάθε ύψος και σωματότυπο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί μαζί τους, αντιθέτως είσαι ελεύθερη να πειραματιστείς. Συνδυασμένες με φορέματα, παντελόνια, καμπαρντίνες, μίνι και μάξι φούστες, με τζιν αλλά και two piece, οι knee high μπότες είναι το παπούτσι της σεζόν και με τις μπότες της Kalogirou θα τις φορέσεις και εσύ.

Οι Kalogirou μπότες που έγιναν viral στο ελληνικό Tik Tok είναι ό,τι πιο trendy αυτή τη σεζόν
Καφέ knee high μπότες, Kalogirou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ