Follow us

Η Άννα Βίσση μοιράζει μαθήματα στιλ | Ο κομψός τρόπος να φορέσεις τα sneakers στην καθημερινότητά σου

Η Άννα Βίσση αποδεικνύει πως το κοστούμι ταιριάζει τέλεια με sneakers.

MissBloom TEAM
Η Άννα Βίσση φόρεσε το ροζ κοστούμι της με sneakers NDP

Χθες το βράδυ έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου σε γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών αγαπημένα του πρόσωπα, συνεργάτες και φίλοι. Ανάμεσα τους ξεχώρισαν ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως η Καίτη Γαρμπή, η Josephine και η Άννα Βίσση. Οι τραγουδίστριες, μάλιστα, πόζαραν μαζί αλλά και ξεχωριστά μπροστά από το φωτογραφικό φακό του NDP.

Η Άννα Βίσση μοιράζει μαθήματα στιλ | Ο κομψός τρόπος να φορέσεις τα sneakers στην καθημερινότητά σου
Άννα Βίσση josephine

Η Άννα Βίσση δικαιωματικά ξεχώρισε στην εκδήλωση με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Η τραγουδίστρια, άλλωστε, είναι γνωστή για το στιλ της, το οποίο δύσκολα περνάει απαρατήρητο. Αυτή τη φορά η Άννα Βίσση εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας ένα κομψό κοστούμι στην hot απόχρωση της σεζόν και συνδυασμένο με τα ιδανικά υποδήματα.

Το look της Άννας Βίσση που αξίζει τη προσοχή σου | Κοστούμι και sneakers φοριούνται μαζί

Η Άννα Βίσση φόρεσε ένα κοστούμι σε loose άνετη γραμμή, το οποίο έφερε την φούξια απόχρωση. Υπενθυμίζουμε πως το φούξια είναι το χρώμα της σεζόν και θα διαβάσεις περισσότερα για αυτή και την τάση του barbiecore εδώ, ώστε να την υιοθετήσεις και εσύ. Το κοστούμι αποτελούνταν επίσης από ένα oversized blazer, ένα ψηλόμεσο wide leg παντελόνι και είχε την fancy σατινέ υφή, ιδανική για ένα βραδινό look. Η τραγουδίστρια συνδύασε το κοστούμι με ένα graffic T-shirt και sneakers με animal print και neon λεπτομέρεια.

Άννα Βίσση

Σύμφωνα με το look της Άννας Βίσση αλλά και τις τάσεις στο office style, το κοστούμι, πλέον, φοριέται με sneakers και οφείλει να έχει loose γραμμή. Η άνεση δεν θυσιάζεται στο βωμό της κομψότητας, για αυτό και εσύ μπορείς να συνδυάσεις με το power dressing τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ