Follow us

Η updated εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή | Πώς φόρεσε την τάση Barbiecore;

Η τραγουδίστρια υιοθέτησε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις της σεζόν και το έκανε με κομψό τρόπο.

MissBloom TEAM
Καίτη Γαρμπή NDP

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ακούσει για την τάση Barbiecore. Την τάση δηλαδή που αποτελεί μία ωδή στο ροζ χρώμα και ήταν χάρη τόσο στην κινηματογραφική μεταφορά του κόσμου της Barbie όσο και στη συλλογή "Pink PP" του οίκου Valentino που έγινε τόσο δημοφιλής! Οι fashionistas, λοιπόν, ντύθηκαν head-to-toe στα ροζ την περασμένη σεζόν και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί και τον φετινό χειμώνα αφού το hot pink είναι μια πρόταση που οι σχεδιαστές συμπεριέλαβαν στις συλλογές του για τη Φ/Χ 2023 σεζόν.

Το Barbiecore look της Καίτης Γαρμπή

Μία από τις διάσημες Ελληνίδες που είδαμε να υιοθετεί την τάση είναι η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια έδωσε το παρών, μαζί με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου στα Public του Συντάγματος. Για την περίσταση είχε επενδύσει σ' ένα total black σύνολο στο οποίο συνδύασε μαύρο πουκάμισο, μαύρο tailored παντελόνι και μαύρα μποτάκια, το οποίο ωστόσο φρόντισε να φωτίσει μ' ένα παλτό σε φούξια χρώμα, που είχε ρίξει στους ώμους της.

Η Καίτη Γαρμπή, λοιπόν, με αυτό το απλό στιλιστικό συνδυασμό, δηλαδή μονοχρωματικό look και χρωματιστό παλτό, μας δείχνει πώς μπορούμε να είμαστε επίκαιρες στο στιλ μας, υιοθετώντας τάσεις της σεζόν όπως το Barbiecore, χωρίς να καταφύγουμε σε υπερβολές που πιθανά δεν μας ταιριάζουν.

Η updated εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή | Πώς φόρεσε την τάση Barbiecore;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ