Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις Zara μπότες που έψαχνες τόσο καιρό

Είναι μαύρες, έχουν μεσαίου ύψους τακούνι και chic look, τι άλλο μπορεί να ζητήσεις;

Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram @stamtsimtsili

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες που αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να δαπανήσεις μία ολόκληρη περιουσία για να δημιουργήσεις τόσο μία κομψή γκαρνταρόμπα όσο και αντίστοιχες εμφανίσεις. Η ίδια καθημερινά εμφανίζεται στο τηλεοπτικό πλατό της πρωινής εκπομπής της ''Happy Day'' φορώντας κομμάτια από προσιτά brands και δημιουργεί τα πιο stylish looks. Σε ένα από τα πιο πρόσφατα outfits της, η ίδια φόρεσε τη μεγάλη τάση στις μπότες με ένα σχέδιο του αγαπημένου fashion brand Zara. Ξέρεις πως πάντα μπορείς να το εμπιστευτείς για να βρεις την τελευταία λέξη της μόδας και οι μπότες του, που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι ό,τι πιο hot.

H μόδα επιβάλλει knee high μπότες και η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει τις πιο κομψές από τη νέα συλλογή της Zara

Ο λόγος για το παρακάτω look που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει φορώντας ένα εμπριμέ πουκάμισο, ένα cool σχέδιο που σίγουρα θα ανανέωνε το office style σου, μία μίνι μαύρη φούστα, που αναδεικνύει τα πόδια ανεξάρτητα από το ύψος, και τις hot μπότες της σεζόν, τις knee high. Η ίδια προτίμησε την εκδοχή της Zara που έχει ασύμμετρο look, μεσαίου ύψους τακούνι και γυαλιστερή όψη.

Οι knee high μπότες ξεχώρισαν τις τελευταίες εβδομάδες τόσο στο street style όσο και στις συλλογές της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας. Έχουν το πιο κολακευτικό μήκος και φέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Παρακάτω θα βρεις την πρόταση της Zara, που φόρεσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις Zara μπότες που έψαχνες τόσο καιρό
Knee high μπότες με γυαλιστερή όψη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ