Follow us

Είσαι στιλιστικά προετοιμασμένη για αυτή τη σεζόν; 7 απαραίτητα κομμάτια για άψογο στιλ

Τα χειμερινά κομμάτια που κέρδισαν την ψήφο εμπιστοσύνης μίας Παριζιάνας και την έγκριση των fashion editorxs.

Είσαι στιλιστικά προετοιμασμένη για αυτή τη σεζόν; 7 απαραίτητα κομμάτια για άψογο στιλ Pixel Formula

Δεν είσαι η μόνη που αντιμετωπίζει πολλές φορές στιλιστικά προβλήματα, κολλήματα και διλήμματα. Ακόμα και οι πιο καλά ''διαβασμένοι'' θα έχουν τους δικούς προβληματισμούς όσον αφορά το styling. Σε αυτές τις περιπτώσεις εμπιστευόμαστε τις πιο κομψές fashionistas και αντλούμε από εκείνες συμβουλές και κυρίως έμπνευση για να δημιουργούμε πάντα άψογες εμφανίσεις. Κάπως έτσι στον ινσταγκραμικό λογαριασμό μιας Παριζιάνας εντοπίσαμε κομμάτια κλειδιά που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στη χειμερινή γκαρνταρόμπα της. Οι μεγάλες εκπτώσεις του Νοεμβρίου, άλλωστε, πλησιάζουν και θα πρέπει ήδη να γνωρίζεις σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσεις.

Σύμφωνα με τη Παριζιάνα Alison Toby, η σημερινή επιλεγμένη fashionista, στην γκαρνταρόμπα σου θα πρέπει να έχεις ένα ισορροπημένο mix από trends και διαχρονικά κομμάτια. Η μία κατηγορία συμπληρώνει την άλλη και έτσι το αποτέλεσμα είναι άκρως κολακευτικό, κομψό και ενημερωμένο. Ας δούμε ποια είναι τα απαραίτητα κομμάτια της σεζόν σύμφωνα με μία Παριζιάνα με στιλ και άποψη.

Μία Παριζιάνα σου δείχνει τα απαραίτητα κομψά κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας

Puffer Μπουφάν | Ένα casual πανωφόρι για όλες τις ώρες, το puffer μπουφάν θα σου φανεί χρήσιμο και θα το φοράς κάθε χρόνο.

Platform μποτάκια | Μέχρι τώρα θα έχεις καταλάβει πως τα platform μποτάκια δεν αποτελούν απλά τάση, αλλά έναν έρωτα από τα παλιά που επιστρέφει δυναμικά για να μας ξελογιάσει.

Cream πουλόβερ | Ευέλικτο, κομψό και αποπνέει αριστοκρατία και πολυτέλεια. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για το συγκεκριμένο staple.

Η 24/7 φούστα | Χρειάζεσαι μία φούστα που θα φορέσεις από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο. Αυτή θα γίνει η go to επιλογή σου στις χειμερινές εμφανίσεις σου, εκείνες που πρέπει να είναι day to night.

Το ζεστό aviator τζάκετ | Η shearling επένδυση στο aviator τζάκετ είναι η πινελιά που το αναδεικνύει στο αγαπημένο πανωφόρι των Παριζιάνων. Έχει στιλ, άποψη και προσθέτει στιλιστικούς πόντους ακόμα και στο athleisure look.

Η πασμίνα | Η πασμίνα που ''συνορρεύει'' με το κασκόλ και μπορείς να φορέσεις και έως τοπ είναι το αξεσουάρ, που σίγουρα χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου. Δες το παράδειγμα των Παριζιάνων.

Το μαύρο παλτό | Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, το μαύρο μακρύ παλτό πάντα θα είναι απαραίτητο, επίκαιρο και επιβλητικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ