Follow us

Πώς θα φορέσεις το κολάν σου μέχρι και στο γραφείο | Τα πιο κομψά looks

Οι συνδυασμοί που θα κάνουν update στο κλασικό look σου με κολάν.

κολαν Pixel Formula

Ξέρουμε πως όλες θέλουμε πολλές φορές μέσα στην ημέρα μας να πετάξουμε από πάνω μας τα περιοριστικά παντελόνια και τις στενές γραμμές, για να φορέσουμε κάτι πιο άνετο, ευέλικτο, ελαστικό και μαλακό, όπως τα κολάν. Τι και αν τα φορέσαμε όσο τίποτα άλλο τις προηγούμενες σεζόν, τα κολάν είναι τα must-haves της γκαρνταρόμπας μας και δεν θα τα απαρνηθούμε ποτέ. Βέβαια, πολλά από αυτά δεν είναι street style friendly, ούτε μπορούν να προσαρμοστούν με κάποιο τρόπο στην καθημερινότητα μας. Σε αυτό φταίει το σχέδιο τους και η έντονη αθλητική αισθητική τους. Όμως, υπάρχουν κάποια κολάν, που μπορείς όχι μόνο να τα φοράς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και της γυμναστικής σου, αλλά και στην καθημερινότητα σου, ακόμα και στο γραφείο. Ο λόγος για το μαύρο κολάν.

Ξέρουμε πως η κάθε μία θα μπορούσε να γράψει το δικό της ''love letter'' για το αγαπημένο της μαύρο κολάν. Είναι απίστευτα ευέλικτα και άνετα με αποτέλεσμα να είναι κρίμα να περιορίζονται σε συγκεκριμένες περιστάσεις. Όσες φορές και να το τονίσουμε και πάλι δεν θα είναι αρκετό, η στιλιστική έμπνευση είναι απολύτως απαραίτητη, για να αξιοποιήσουμε σωστά όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας. Δεν χρειάζεται να έχουμε αφθονία ρούχων, ούτε να δαπανούμε το μισθό μας σε κάθε νέο trend. Αυτό, που χρειαζόμαστε, είναι έμπνευση, συμβουλές και μία συλλογή με staples, για να δημιουργούμε άψογα σύνολα. Με αυτά θα αναβαθμίσουμε ακόμα και το μαύρο αθλητικό κολάν για να το φορέσουμε σαν fashionistas ακόμα και στο γραφείο.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά looks που θα κάνουν update στο κλασικό look σου με κολάν. Μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου πλεκτά, τα δυναμικά πανωφόρια και με κλασικές μπαλαρίνες και γιατί όχι και με γόβες. Μπορείς να τα συνδυάσεις με blazers και μπότες ιππασίας για ένα αυστηρό office look, αλλά και με glamorous κομμάτια για ένα βραδινό. Δες τις πιο κομψές προτάσεις παρακάτω.

Κάνε update στο αγαπημένο σου κολάν με αυτά τα looks

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ