Follow us

3 σημάδια που δείχνουν πως η γκαρνταρόμπα σου χρειάζεται ανανέωση

Πώς θα καταλάβεις, ότι ήρθε η σωστή στιγμή για το update της ντουλάπας σου.

3 σημάδια που δείχνουν πως η γκαρνταρόμπα σου χρειάζεται ανανέωση Pixel Formula

Το στιλιστικό πρόβλημα ''Δεν έχω τι να φορέσω'' είναι το πιο συχνό που συναντάμε, με αποτέλεσμα πάντα να αναζητάμε νέους τρόπους για να το αντιμετωπίσουμε. Ένας από αυτούς είναι η ανανέωση της γκαρνταρόμπας. Παρακάτω, λοιπόν, θα ανακαλύψεις 3 ενδείξεις, πως η ντουλάπα σου χρειάζεται ένα σοβαρό update και η έλλειψη της ανανέωσης της προκαλεί τις χρονοβόρες και ίσως άστοχες εμφανίσεις. Ανακάλυψε παρακάτω 3 χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές, που θα σε καθοδηγήσουν.

Έχω πολλά ρούχα, αλλά δεν έχω τίποτα να φορέσω

Η πρώτη ένδειξη πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά, είναι όταν έχεις μία μεγάλη γκαρνταρόμπα γεμάτη ρούχα, τόσα πολλά που δεν χωράνε στα ράφια, τις κρεμάστρες και τα συρτάρια, αλλά δεν έχεις τίποτα να φορέσεις. Αυτό σημαίνει πως έχεις επενδύσει σε πολλά ρούχα, που δεν ταιριάζουν με την αισθητική σου και πόσο μάλλον στις καθημερινές στιλιστικές απαιτήσεις σου. Προτού ξεκινήσεις για οποιοδήποτε shopping spree, πρέπει να έχεις προσδιορίσει τις ανάγκες σου, έτσι ώστε στοχευμένα να κάνεις τις ιδανικές αγορές. Με αυτό τον τρόπο και ξέροντας καλά την αισθητική σου, θα επενδύσεις σωστά το budget σου και θα δημιουργήσεις μία γκαρνταρόμπα με στιλιστικούς θησαυρούς.

Δεν μπορώ να ταιριάξω τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μου

Η δεύτερη ένδειξη αφορά τους στιλιστικούς συνδυασμούς, που μπορείς να κάνεις με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Αν είναι αρκετά περιορισμένοι, τότε κάτι τρέχει με τα ρούχα σου. Αν δυσκολεύεσαι και ξοδεύεις πολύ χρόνο, τότε χρειάζεσαι σίγουρα ανανέωση. Η δεύτερη ένδειξη σου αποκαλύπτει πως δεν έχεις αρκετά basics για να δημιουργήσεις διαχρονικά looks. Ίσως -όπως και στην πρώτη ένδειξη- έχεις αφιερώσει πολύ χρήμα, χώρο και χρόνο στην αγορά κομματιών με πολύ μικρή -αν όχι μηδενική- στιλιστική ευελιξία, για αυτό και τα βασικά κομμάτια σού είναι απαραίτητα.

Δεν εφαρμόζουν κολακευτικά τα ρούχα πάνω μου

Τέλος, η τρίτη ένδειξη είναι ότι είσαι σε μία φάση ζωής που τα νούμερα και οι γραμμές των ρούχων δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου. Σε αυτή την περίπτωση σταμάτα να επιβαρύνεις τον εαυτό σου και καλωσόρισε τη νέα εποχή στην γκαρνταρόμπα σου με ρούχα που αναδεικνύουν την νέα εκδοχή του εαυτού σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ