Follow us

Βρήκαμε στη Mango τα πιο stylish κομμάτια για να ανανεώσεις το night out look σου

Με αυτά τα βραδινά κομμάτια είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσεις.

Βρήκαμε στη Mango τα πιο stylish κομμάτια για να ανανεώσεις το night out look σου Splash/Ideal Images

Το ημερολόγιο δείχνει ''Παρασκευή'' και εμείς μετράμε μέχρι και τα δευτερόλεπτα για τη στιγμή, που θα χαλαρώσουμε αφήνοντας πίσω μας τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Άλλωστε, το Σαββατοκύριακο είναι η τέλεια αφορμή για να απολαύσουμε λίγο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας άτομα και φυσικά με τον εαυτό μας. Είμαστε σίγουρες, πως από τα μέσα της εβδομάδας έχεις κανονίσει το πρόγραμμα σου: Το μαγαζί για το after work drink της Παρασκευής, το βραδινό γεύμα και ίσως τη θεατρική παράσταση του Σαββάτου και ο χορός μετά από αυτή. Για όλα αυτά θα χρειαστείς το κατάλληλο σύνολο για αυτό και σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα κομμάτια που θα κάνουν update στις βραδινές εμφανίσεις.

Ας μην ξεχνάμε πως από τώρα και στο εξής η party season ξεκινάει και σταδιακά ολοένα και θα πληθαίνουν οι προσκλήσεις σε διάφορα βραδινά events. Με λίγα λόγια πρέπει να είσαι προετοιμασμένη και να έχεις εύκαιρα κομμάτια, που συνδυάζονται μεταξύ τους και θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη παρουσία της βραδιάς.

Στη Mango βρήκαμε τα κομμάτια που θα κάνουν update στις βραδινές εξόδους σου

Το βραδινό dress code της pary season επιβάλλει total black looks, glamorous πινελιές, επιβλητικά blazers, κομψά αξεσουάρ και δερμάτινα κομμάτια, που θα συνθέσουν άψογα looks για να εντυπωσιάσεις στις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου. Όλα αυτά τα βρήκαμε στο νέο fashion drop της Mango.

Το προσιτό brand κυκλοφόρησε μία συλλογή αφιερωμένη στο βραδινό ντύσιμο, καθώς γνωρίζει πως αυτή την περίοδο αναζητάμε ακριβώς αυτά τα fashion items. Έτσι περιηγηθήκαμε ανάμεσα στα νέα κομμάτια και ξεχωρίσαμε εκείνα που θα ανανεώσουν το night out look σου και θα σου προσφέρουν αξέχαστες εμφανίσεις αλλά και την ευελιξία να τα συνδυάσεις με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και να εντυπωσιάσεις.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα κομμάτια που θα φορέσεις στις βραδινές εξόδους σου.

Μίντι φούστα με παγιέτα, Mango

Ολόσωμη φόρμα με see through λεπτομέρεια, Mango

Μίνι φόρεμα με see through λεπτομέρεια, Mango

Τσάντα φάκελος με στρας, Mango

Καμπαρντίνα με δερμάτινη όψη, Mango

Statement κολιέ, Mango

Βελούδινο blazer, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ