Follow us

Η Δούκισσα Νομικού με τις μπαλαρίνες που θα φορέσουμε όλες μας αυτή τη σεζόν

Οι μπαλαρίνες επιστρέφουν δυναμικά φέτος και η Δούκισσα Νομικού βρήκε τις ιδανικές στην Envie Shoes.

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της σεζόν | Πώς το φόρεσε η Δούκισσα Νομικού NDP

Αν κάτι είναι σίγουρο για τη φετινή σεζόν, αυτό είναι το γεγονός πως οι μπαλαρίνες επιστρέφουν δυναμικά στις τάσεις. Ήδη από την αρχή της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22/23 είδαμε τις πιο διάσημες fashionistas να φορούν τις δικές τους μπαλαρίνες. Η δημοτικότητά τους δεν μας κάνει εντύπωση, αφού οι μπαλαρίνες είναι ένα ζευγάρι παπουτσιών, που δίνει το παρών στη γκαρνταρόμπα μας από την παιδική ηλικία και έχει συνδυαστεί με την αβίαστη θηλυκότητα των χορευτών αλλά και με την κομψότητα των style icons των 50s και 60s. Αποτελεί ένα πραγματικό must have υπόδημα με μεγάλη στιλιστική ευελιξία που μας χαρίζει το ανάλαφρο και γεμάτο χάρη περπάτημα μίας μπαλαρίνας και εμείς βρήκαμε το ιδανικό σχέδιο στην γκαρνταρόμπα της Δούκισσας Νομικού.

Οι Envie Shoes μπαλαρίνες που φόρεσε η Δούκισσα Νομικού είναι αυτές που θα αποκτήσουμε φέτος

Για καιρό αναζητούσαμε τις ιδανικές μπαλαρίνες για να υιοθετήσουμε τη μεγάλη τάση της σεζόν και τις βρήκαμε τελικά σε μία πρόσφατη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού. Η ίδια δημοσίευσε το παρακάτω look στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Όπως θα δεις η ίδια δημιούργησε ένα κομψό total white look με ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα ζιβάγκο. Αυτό που ξεχωρίζουμε εμείς είναι οι μπαλαρίνες της. Το σχέδιο τους είναι αυτό, που προτιμούν περισσότερο από κάθε άλλο οι πιο κομψές γυναίκες, οι Γαλλίδες.

Η Δούκισσα Νομικού με τις μπαλαρίνες που θα φορέσουμε όλες μας αυτή τη σεζόν

Οι εν λόγω μπαλαρίνες ξεχωρίζουν γιατί αποπνέουν μία διαχρονική κομψότητα, που θα αναδείξει ακόμα και το πιο casual outfit σου. Έχουν την κλασική διχρωμία του λευκού και του μαύρου, ενώ μία αγκράφα σε χρυσή λεπτομέρεια ολοκληρώνει το look τους. Οι Envie Shoes μπαλαρίνες, που κέρδισαν και την Δούκισσα Νομικού, πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις και είμαστε σίγουρες πως δεν θα σταματήσεις να τις φοράς αυτή τη σεζόν.

Θα τις βρεις παρακάτω.

Μπαλαρίνες με διχρωμία και διακοσμητική αγκράφα, Envie Shoes
Μπαλαρίνες με διχρωμία και διακοσμητική αγκράφα, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ