Follow us

Η Kendall Jenner με ένα φόρεμα για εσένα που θες να είσαι η πιο κομψή και σύγχρονη νύφη

Η Kendall Jenner με ένα κομψό λευκό φόρεμα που θα μπορούσε να φορέσει κάθε σύγχρονη νύφη.

Kendall Jenner | Πώς θα αναδημιουργήσεις τις εμφανίσεις της από το off-duty στιλ της Splash/Ideal Images

Για την Kendall Jenner έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρλεθόν και όπως όλα δέιχνουν θα συνεχίσει να μας απασχολεί με τις στιλσιτικές της επιλογές. Η διάσημη αδερφή των Kardashians έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ισχυρό όνομα στη βιομηχανία της μόδας ως supermodel, ενώ παράλληλα ασχολείται και με άλλα επιχειρηματικά projects. Η ίδια έχει αναδειχθεί στο απόλυτο style icon της γενιάς της και κάθε εμφάνιση της περνάει κάτω από το μικροσκόπιο του Τύπου και των fashion editors.

Από όλες τις αδελφές της οικογένειας Kardashian/Jenner η Kendall έχει το πιο προσιτό στιλ, που η κάθε μία μπορεί να αναδημιουργήσει αλλά και να πάρει πολύ έμπνευση. Στηρίζεται σε άνετες γραμμές, διαχρονικά looks με αρκετές αναφορές στη Y2K αισθητική και τα 90s, ενώ τα red carpert looks της πληρούν όλες τις προϋποθέσεις μίας αυθεντικής στάρλετ. Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα πρόσφατο red carpet look της που μοιράζει έμπνευση για εσένα που σκοπεύεις να παντρεύτεις.

Η Kendall Jenner με ένα κομψό λευκό φόρεμα που θα μπορούσε να φορέσει κάθε σύγχρονη νύφη

Ο λόγος για το παρακάτω look που επέλεξε να φορέσει η Kendall Jenner στα φετινά CFDA Fashion Awards. Το supermodel εμφανίσηκε με ένα μάξι Khaite φόρεμα με λεπτές τιράντες, ''V'' ντεκολτέ, λεπτές τιράντες, στενή μέση και ανοιχτή γραμμή προς το τελείωμα του. Το λευκό φόρεμα έχει διακομσηθεί με παγιέτα και εντυπωσίασε στο red carpet των βραβείων μόδας.

Η Kendall Jenner με ένα φόρεμα για εσένα που θες να είσαι η πιο κομψή και σύγχρονη νύφη

Το Khaite φόρεμα θα μπορούσε να είναι η ιδανική πρόταση για εσένα που σκοπεύεις να παντερυτείς. Είναι ένα σύγχρονο σχέδιο που αποπνέει τον δυναμισμό, την μινιμαλιστική κομψότητα αλλά και το sexiness της μοντέρνας νύφης. Αν, λοιπόν, θες κάτι ξεχωριστό για την πιο ρομαντική ημέρα της ζωής σου, μπορείς να αναζητήσεις ένα νυφικό όπως αυτό της Kendall Jenner. Απλό, κομψό και σέξι, το νυφικό της σύγχρονης γυναίκας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ