Follow us

Οι 5 πιο απρόσμενες τάσεις της χειμερινής σεζόν που, όμως, θα δοκιμάσουμε με ενθουσιασμό!

Τα trends που είναι προ των πυλών και μας προκάλεσαν τη μεγαλύτερη έκπληξη.

MissBloom TEAM
Οι 5 πιο απρόσμενες τάσεις της χειμερινής σεζόν Splash News / Ideal Images

Έχοντας διανύσει ήδη περισσότερο από τα μισά του φθινοπώρου μπορούμε σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε στιλιστικά για τον χειμώνα, και ποιος καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούμε από το να αναλύσουμε τα trends που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

Από τις τάσεις του φθινοπώρου άλλες αγαπήθηκαν και άλλες δίχασαν (βλ. μπαλαρίνες), ενώ πλησιάζει η στιγμή που νέες τάσεις έρχονται να κάνουν την εμφάνισή τους για τη χειμερινή σεζόν, τις οποίες, μάλιστα, αν μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε με μία μόνο λέξη, αυτή θα ήταν απροσδόκητες. Τα γιλέκα, τα biker jackets και τα parachute παντελόνια παραμερίζουν, ώστε, να πάρουν τη θέση τους στις τάσεις κομμάτια που σταδιακά θα αρχίσουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Ποια είναι αυτά; Και γιατί κάποια προκαλούν έκληξη;

1. Βινύλ

Αναμφίσβητητα, τα δερμάτινα αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι των χειμερινών μηνών. Η αναβαθμισμένη εκδοχή τους, όμως, είναι τα βινύλ, είτε αυτά είναι jackets είτε φόυστες είτε παντελόνια. Τα βινύλ κομμάτια προσφέρουν την πιο edgy επιλογή για εκείνους που ψάχνουν μία ανανέωση για τα διαχρονικά μεν συνηθισμένα δε δερμάτινα ρούχα. Μη σε φοβίζει το βινύλ σαν υλικό, σε διαφορετικό χρώμα από το κλασικό μαύρο ή συνδυασμένο με πιο casual κομμάτια, όπως t-shirt και σνίκερς, μπορεί να φορεθεί όλη μέρα.

2. Φούστα πάνω από το παντελόνι

Ίσως ένας από τους πιο ανορθόδοξους συνδυασμούς, που μπορεί να τον έχετε στο μυαλό σας ως το κλασικό red carpet σύνολο των εφήβων σταρ των '00s στην Αμερική. Πλέον, όμως, το combo αυτό έχει επαναπροσδιοριστεί και επιλέγεται από τις πιο στυλάτες και τολμηρές fashionistas ανά τον κόσμο. Η ιδιαιτερότητα ενός τέτοιου συνόλου είναι και αυτή που το απογειώνει και το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα. Μπορείς να επιλέξεις είτε φούστα είτε φόρεμα ανάλογα τα γούστα σου, για να πειραματιστείς σε συνδυασμό με το παντελόνι σου.

Tip: Επέλεξε φούστα/φόρεμα σε loose γραμμή για το τέλειο αποτέλεσμα.

3. Μπότες κάτω από το γόνατο

Στο δίλημμα ankle boot ή over the knee μπότα, εμείς προσθέτουμε το πιο hot στιλ μπότας της σεζόν, το mid length. Το παπούτσι αυτό είναι κάτι παραπάνω από trend, είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που πολλές φορές "χάνεται" ανάμεσα στο προαναφερθέν δίπολο. Οι Σκανδιναβές αγαπούν αυτό το είδος μπότας και εμείς τις εμπιστευόμαστε απόλυτα! Με μίνι φούστα και μάλλινο πουλόβερ, με oversized πουκάμισο ή φόρεμα, με denim on denim σύνολο, κ.ο.κ. οι μπότες λίγο κάτω από το γόνατο θα σε δικαιώσουν απόλυτα σε κάθε χειμερινή σου εμφάνιση.

4. Φτερά και πούπουλα παντού

Ίσως το πιο θεατρικό στοιχείο σε αυτή τη λίστα, που θα προσφέρει μία γερή δόση "drama" στα σύνολά σου. Τα basic outfits σου μπορούν αυτόματα να αναβαθμίστούν με τη βοήθεια κάποιου πουπουλένιου κασκόλ και τα office looks σου να αποκτήσουν ένα έξτρα ενδιαφέρον, με κάποιο σακάκι με πούπουλα στο μανίκι, που θα σε αναδείξει ως την πιο ενημερωμένη fashionista του γραφείου. Γίνε όσο "extra" επιθυμείς με την απόλυτα σύγρονη προσέγγιση ενός στοιχείου- φτερά- βγαλμένου από τα '20s.

4. Chokers

Όχι δεν είμαστε στο 2016, όπου τα chokers έκαναν το δυναμικό comeback τους από τα '90s. Οι μαύρες λεπτές κορδέλες που κοσμούσαν τους λαιμούς του 90% του γυναικείου πληθυσμού πριν περίπου 6 χρόνια, έχουν παραμείνει εκεί. Σήμερα τα chokers επέστρεψαν ανανεωμένα, σε πιο φαρδιά γραμμή και σε πιο έντονα χρώματα και δε θυμίζουν σε τίποτα αυτά που γνωρίζαμε εώς τώρα. Πλέον αποτελούν statement κομμάτια που μπορούν να αναδείξουν ακόμα και τα πιο απλά σύνολα ή να αποτελέσουν το πιο τέλειο εκκεντρικό αξεσουάρ για εσένα που αγαπάς τις πιο μάξιμαλ εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ