Follow us

Πώς θα φορέσεις το τζιν σου σε βραδινή έξοδο

5 τρόποι να αξιοποιήσεις το αγαπημένο σου τζιν σε πιο glam εμφανίσεις.

MissBloom TEAM
Πώς θα φορέσεις το τζιν σου σε βραδινή έξοδο Splash News / Ideal Images

Λίγα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας έχουν αγαπηθεί όσο τα τζιν. Η ευελιξία τους είναι που τα έχει αναδείξει ως ένα από τα must παντελόνια στην ντουλάπα μας, που μπορούν να φορεθούν σε κάθε εποχή και κάθε ώρα της ημέρας. Τα συναντάμε σε διαφορετικές γραμμές και χρώματα, και ιδιαίτερα φέτος, χάρη στην έντονη νοσταλγία των '90s που επικρατεί στη μόδα, το προτιμούμε σε low waist, φαρδιά γραμμή. Το τζιν μπορεί να φορεθεί στο γραφείο, στη βόλτα αλλά ακόμα και στη βραδινή έξοδο, με το κατάλληλο styling φυσικά.

Αν εσύ αναρωτιέσαι πως μπορείς να εντάξεις ένα πιο casual κομμάτι, όπως τα τζιν, στα night out looks σου, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν στη βραδινή σου έξοδο, και όχι μόνο να μη φανεί πρόχειρο, αλλά να κλέψει τις εντυπώσεις. Βασική προϋπόθεση για μία εντυπωσιακή εμφάνιση με τζιν, είναι να έχεις επενδύσει σε ένα ποιοτικό κομμάτι που να σε κολακεύει και να ταιριάζει στο στιλ σου. Με αυτό σαν αφετηρία, μπορείς να δημιουργήσεις stylish σύνολα, που δε θα έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από ένα μίνι φόρεμα ή το δερμάτινο παντελόνι σου.

Πάρε έμπνευση εδώ:

1. Τοπ με feather details

Ένα τοπ ή ένα σακάκι με λεπτομέρειες από πούπουλα είναι το κομμάτι που θα δώσει το "extra” στοιχείο που απαιτεί η περίσταση. Τα πούπουλα αποτελούν hot τάση και φέτος κυριαρχούν στο streetstyle. Επομένως αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία σ' ένα τοπ με πούπουλα, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές. Φόρεσέ το με το αγαπημένο σου χαμηλόμεσο τζιν και τα loafers σου για ένα άνετο και σύγχρονο night out look.

2. Δερμάτινο τζάκετ σε έντονο χρώμα

Για εσένα που σου αρέσει το edgy στυλ, ένα δερμάτινο τζάκετ σε έντονη απόχρωση θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις νυχτερινές εξόδους σου. Συνδυασμένο με το τζιν σου και ένα platform μποτάκι, θα γίνει το go to σύνολό σου, για τις πιο ροκ βραδινές εμφανίσεις σου.

3. Τοπ με διαφάνεια

Ένας σέξι τρόπος να αναβαθμίσεις το τζιν σου, είναι να το επιλέξεις συνδυασμένο με ένα μαύρο τοπ με διαφάνεια. Για ακόμα πιο glam look φορεσέ το με τα ψηλοτάκουνά σου ή με ένα statement τσαντάκι.

4. Faux γούνα

Η θερμοκρασία που έχει πέσει αισθητά, αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να φορέσεις τη faux γούνα σου. Σε οποιοδήποτε μήκος, αυτό το κομμάτι θα εξασφαλίσει λάμψη και κομψότητα στο τζιν σου. Συνδύασε το με Mary Janes παπούτσια για να δώσεις παριζιάνικο αέρα στο look σου.

5. Metallics

Με τα metallics φέτος να έχουν την τιμητική τους, δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην τα επιλέξεις στις βραδινές εξόδους σου. Το τζιν θα εξισορροπήσει ένα look στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα εκκεντρικό τοπ ή τζάκετ, και έτσι θα δημιουργήσεις ένα απόλυτα on-trend σύνολο, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ