Follow us

Δεν κάθεται καλά το πουλόβερ; Το styling hack που θα το φέρει στα μέτρα σου

Μία fashionista μας αποκαλύπτει το μυστικό για να κάνεις κάθε πουλόβερ να φαίνεται αρκετά πιο κολακευτικό.

Δεν κάθεται καλά το πουλόβερ; Το hack που θα το φέρει στα μέτρα σου Splash/Ideal Images

Τα πλεκτά κομμάτια είναι αδιαμφισβήτητα οι go to επιλογές όλων μας αυτή την περίοδο. Αγκαλιάζουν μοναδικά το σώμα μας και μας προσφέρουν ζεστασιά, θαλπωρή και άνεση τις κρύες ημέρες της περιόδου. Ωστόσο, πολλές φορές τα αγαπημένα μας πλεκτά κομμάτια μπορεί να έχουν μία μη κολακευτική γραμμή. Μπορεί να είναι υπερβολικά oversized ή το μήκος τους να δημιουργεί μία άκομψη αντίθεση με τα υπόλοιπα κομμάτια του look μας. Σε αυτή την περίπτωση χρειαζόμαστε ένα styling hack για να φέρουμε τα αγαπημένα μας πουλόβερ ή ακόμα και τις πλεκτές ζακέτες στα μέτρα μας. Αυτό το hack το βρήκαμε στο Tik Tok και σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια αυτή τη σεζόν.

Πώς θα φέρεις στα μέτρα σου το πουλόβερ | Το έξυπνο hack για κομψές εμφανίσεις αυτόν τον χειμώνα

Ο λόγος για το παρακάτω μικρού μήκους βίντεο της Carla Rockmore, το οποίο σε συμβουλεύει να τοποθετήσεις στρατηγικά παραμάνες. Έτσι, θα φέρεις με διακριτικό τρόπο στα μέτρα σου το πουλόβερ, χωρίς να προκαλέσεις κάποιο φθάσιμο στη ραφή του. Μπορείς να δεις το βίντεο παρακάτω που σε καθοδηγεί βήμα βήμα στην υιοθέτηση του hack.

@carlarockmore sweata weatha: sometimes your sweater falls in the wrong spot. When you don’t have a waistband to strategically tuck it into, try using a safety pin or two to keep it on an angle with a direct sightline to your waist #sweaterweather #fall #fallfashion #ootd ♬ original sound - Carla Rockmore

Γιατί να δοκιμάσεις το εν λόγω styling hack; Είμαστε σίγουρες πως μέχρι τώρα θα έχεις δοκιμάσει αμέτρητα hacks που έχεις συναντήσει στα social media. Ένα από αυτά είναι τα άβολα λαστιχάκια, τα μπουστάκια αλλά και οι ζώνες που τοποθετούνται τόσο ψηλά που κόβουν σχεδόν την ανάσα. Επειδή, λοιπόν, αυτά τα hacks δεν είναι ούτε τα πιο βολικά ούτε και τα πιο ασφαλή για το ευαίσθητο πουλόβερ σου, καλύτερα να εμπιστευτείς την fashionista Carla Rockmore, που ακολουθούν εκατομμύρια followers για να σημειώσουν τις στιλιστικές της συμβουλές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ