Follow us

7 κοστούμια από τη Zara που μπορείς να φορέσεις σε μία βραδινή έξοδο

Το νέο eveningwear έχει δυναμισμό και ανανεώνει κάθε βραδινή εμφάνιση.

7 κοστούμια από τη Zara που μπορείς να φορέσεις σε μία βραδινή έξοδο Splash/Ideal Images

Το βραδινό ντύσιμο έχει τους δικούς του κανόνες, τα δικά του χαρακτηριστικά, τη μοναδική διάθεση και αισθητική του. Είτε αναφερόμαστε σε περιστάσεις με πάρτι και διασκέδαση, σε μία βραδινή έξοδο για φαγητό, ποτό ή μία συνάντηση με φίλους ακόμα και κάποια εκδήλωση, το βραδινό ντύσιμο καλύπτει μία πληθώρα περιστάσεων εφαρμόζοντας τους ίδιους κανόνες προσαρμοσμένους ελαφρώς στις στιλιστικές απαιτήσεις κάθε περίπτωσης. Σε γενικές γραμμές είναι πάντα λαμπερό, επιβλητικό και σέξι. Όταν αναφερόμαστε σε αυτό πρώτο στο μυαλό έρχεται ο MVP του, το μαύρο μικρό φόρεμα και οι διάφορες παραλλαγές του. Η παγιέτα είναι απαραίτητη, το ίδιο όμως ισχύει και για το βελούδο, ενώ μία σκουρόχρωμη παλέτα θέτει τον τόνο των βραδινών εμφανίσεων. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του βραδινού ντυσίματος και σήμερα ερχόμαστε να το εμπλουτίσουμε με την νέα του δυναμική εκδοχή, εκείνη του κοστουμιού.

Έχουμε συνηθίσει στις βραδινές εξόδους να επιλέγουμε two pieces, φορέματα, ίσως κάποια παντελόνα με crop top και άλλα παρόμοια outfits, όμως, δεν θα φοράγαμε ένα κοστούμι. Το εν λόγω κομμάτι αποτελεί μέρος της επαγγελματικής ζωής, του office look και είναι κομμάτι του powerdressing. Το κοστούμι, που ξεκίνησε από την ανδρική γκαρνταρόμπα, είναι πλέον η στολή της businesswoman, καθώς πληρεί τις απαιτητικές στιλιστικές προϋποθέσεις της.

Τώρα, όμως, το κοστούμι αποκτάει και βραδινή διάθεση και φοριέται και σε άλλες λιγότερο ''σοβαρές'' περιστάσεις. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, το street style των fashionistas και τα προσιτά brands έχουν σχεδιάσει τις πιο κομψές εκδοχές των κοστουμιών κατάλληλες για πραγματικά glamorous περιστάσεις. Η παγιέτα, το σατέν, το βελούδο και η σέξι διάθεση έρχονται να κοσμήσουν τα κοστούμια και να προσφέρουν σε εσένα την εναλλακτική επιλογή ενός δυναμικού night out look.

Αν, λοιπόν, έψαχνες για καιρό μία πραγματική ανανέωση της βραδινής γκαρνταρόμπας σου, τότε το κοστούμι είναι η ιδανική επιλογή. Από την άλλη πλευρά, αν δεν είσαι θαυμάστρια των φορεμάτων και των two pieces με φούστες, τότε τα νέα glam κοστούμια θα γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι στις βραδινές εμφανίσεις, τα επίσημα looks και τις εορταστικές περιστάσεις. Εμείς βρήκαμε τα ιδανικά στη Zara και συνεχίζοντας το σκρολάρισμα θα ανακαλύψεις το ιδανικό για εσένα.

Editor's Choice

Κοστούμι με λεπτομέρεια από φτερά, Zara

Κοστούμι με παγιέτα, Zara

Βελουτέ κοστούμι με λαμπερές λεπτομέρειες, Zara

Κοστούμι με σατινέ όψη, Zara

Κοστούμι σε μωβ απόχρωση, Zara

Βελουτέ κοστούμι, Zara

Κοστούμι με διχρωμία, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ