Follow us

Το διαχρονικό παλτό της Χριστίνας Μπόμπα που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της

Το καμηλό παλτό είναι απαραίτητο για άψογες εμφανίσεις και εμείς βρήκαμε τα ιδανικά για τον χειμώνα.

Η αντιγηραντική κρέμα ματιών της Χριστίνας Μπόμπα instagram @chrismpo

Τον χειμώνα ένα κομψό, ζεστό και πάνω από όλα ποιοτικό πανωφόρι μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε αμέτρητες περιστάσεις και εμφανίσεις. Τα παλτό, ωστόσο, πρέπει να πληρούν και μερικές ακόμη στιλιστικές απαιτήσεις, όπως η ευελιξία αλλά και η διαχρονικότητα. Ένα τέτοιο παλτό φόρεσε πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζοντας στιλιστική έμπνευση με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε τον απόλυτο shopping guide με τις πιο κομψές εκδοχές του, που θα αποτελέσουν την απόλυτη στιλιστική επένδυση της χειμερινής γκαρνταρόμπας σου. Πρόκειται για ένα παλτό που θα φοράς κάθε χρόνο με αμέτρητα looks και δεν θα μετανιώσεις ποτέ για την αγορά του.

Το καμηλό παλτό της Χριστίνας Μπόμπα που χρειάζεσαι στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου

Ο λόγος για το παρακάτω look που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα. Η ίδια ποζάρει φορώντας ένα casual chic look αποτελούμενο από nude κομμάτια. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα σετ φορμών σε loose γραμμή με matching αθλητικά παπούτσια. Για να ολοκληρώσει το look της πρόσθεσε το must have πανωφόρι κάθε χειμερινής σεζόν, το καμηλό. Όπως θα δεις και στην φωτογραφία το παλτό αναβάθμισε τον casual χαρακτήρα του athleisure outfit της προσφέροντας του πολλούς στιλιστικούς πόντους. Αυτή είναι και μία από τις αξίες ενός κομψού πανωφοριού.

Το καμηλό παλτό έχει το δικό του κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας. Πήρε το όνομα του από το ζώο καμήλα λόγω της απόχρωσης αλλά και του υλικού του. Τα καμηλό παλτό αρχικά αναδημιουργούνταν από μαλλί καμήλας φέροντας και το ζεστό καραμελένιο χρώμα, που ταιριάζει με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Σήμερα, ωστόσο, κυκλοφορούν πολλές εκδοχές του από μείγμα διαφόρων υλικών, όπως μαλλί και κασμίρι. Εμείς παρακάτω συγκεντρώσαμε εκείνα τα καμηλό παλτό που θα φοράς κάθε χειμερινή περίοδο.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τον απόλυτο shopping guide με τα πιο κομψά καμηλό παλτό.

Μάλλινο μακρύ παλτό, Zara

Μάλλινο μακρύ παλτό, Massimo Dutti

Μάλλινο μακρύ παλτό, H&M

Μάλλινο μακρύ παλτό, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ