Follow us

Αυτές οι τσάντες είναι η μεγάλη αγάπη των fashionistas

Οι τσάντες στις οποίες πρέπει να επενδύσεις αν στοχεύεις σε πρακτικότητα και κομψότητα.

MissBloom TEAM
Αυτές οι τσάντες είναι η μεγάλη αγάπη των fashionistas Splash News / Ideal Images

Τον τελευταίο καιρό έχουμε στρέψει την προσοχή μας στα εορταστικά outfits και κάθε λεπτομέρεια που τα περιβάλλει, μιας και πλησιάζουν οι γιορτές. Παρόλα αυτά, όσο εμείς σκεφτόμαστε τα night-out looks των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η καθημερινότητα συνεχίζεται και τα daily outfits απαιτούν την προσοχή μας. Όπως και τα αξεσουάρ που τα ολοκληρώνουν, όπως οι πάντα αγαπημένες μας τσάντες.

Οι καθημερινές στιγμές έχουν την ίδια αξία με τις πιο ιδιαίτερες γιορτινές και αυτό πρέπει να αντικατοπτρίζεται μέσα από όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, με μία από τις κύριες να είναι ο τρόπος που ντυνόμαστε. Μετά από αυτόν τον μίνι "ανα-προσανατολισμό", μπορούμε να εστιάσουμε σε ένα κομμάτι- συνώνυμο με την καθημερινότητα, την πρακτικότητα και φυσικά το απαράμιλλο στιλ, δηλαδή τη γυναικεία τσάντα. Και εδώ θα εστιάσουμε στην κομψή και πλέον χρηστική εκδοχή της, τη διαχρονικά αγαπημένη τσάντα shopper.

Γιατί να κρατήσεις μια shopper bag;

Η shopper bag είναι ουσιαστικά μία τσάντα που χωράει όλα τα απαραίτητα, χωρίς να μοιάζει casual ή πρόχειρη. Αντιθέτως, ανάλογα με το σχέδιο της, μπορεί να φορεθεί από το γραφείο μέχρι ένα επαγγελματικό meeting και τα early drinks με την παρέα σου. Ένα από τα πολυπόθητα γυναικεία κομμάτια της σεζόν είναι η maxi καπιτονέ τσάντα shopper "Ιcare" του οίκου Saint Laurent, που αγαπούν celebrities όπως η Zoë Kravitz και η Hailey Bieber, ενώ όλες οι ενημερωμένες fashionistas διαθέτουν από μία shopper στην γκαρνταρόμπας τους.

Χάρη στην άνεση και το ακαταμάχητο στιλ που προσφέρει σε κάθε look, η shopper bag αξίζει μία θέση και στη δική σου ντουλάπα. Ειδικά για τον χειμώνα, μπορείς να επιλέξεις μία χνουδωτή shopper τσάντα από την H&M που θα βρεις σε τρεις αποχρώσεις (εμείς αγαπάμε το σκούρο γκρεζ), την οποία θα μπορείς να φοράς στα office looks σου ή και στην απογευματινή σου βόλτα, νιώθοντας λίγο παραπάνω cozy. Αν προτιμάς μία δερμάτινη τσάντα για να μπορείς να κρατάς κάθε ώρα της ημέρας, οι επιλογές είναι πολλές. Για τις λάτρεις του κλασικού μαύρου η shopper bag από τη Stradivarius είναι η ιδανική επιλογή που θα συντροφεύει το look από tailored παντελόνι και ζιβάγκο στο γραφείο, αλλά και τη midi τζιν φούστα σου και το biker jacket σε μία πιο βραδινή έξοδο. Εναλλακτικά, επίλεξε την καφέ, υπέρκομψη shopper bag από τη Mango, για να είσαι ultra chic κάθε μέρα.

Shopping bag, Carpisa.

Τσάντα Karl Lagerfeld, answear.gr

Τσάντα shopper τσέπη, Mango.

Τσάντα shopper basic με εφέ νάιλον, Bershka

Τσάντα shopper basic, Stradivarius.

Μαλακή τσάντα shopper, H&M.

Τσάντα ώμου, Helmi.

Shopper bag TOUS, Haralas.

Τσάντα-σάκος από δέρμα minimal, Zara.

Καπιτονέ tote bag, Pull & Bear.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ