Follow us

Ο πιο fashion διαγωνισμός με την υπογραφή της Answear ξεκινά και εσύ θα επιλέξεις τον νικητή

Για ακόμα μία φορά, η Answear υποστηρίζει έμπρακτα τους νέους σχεδιαστές και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

MissBloom TEAM
answear © Missbloom

Η 31η Athens Exclusive Designers Week που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών μπορεί να έφτασε στο τέλος της, ωστόσο όσα πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της πρόκειται να μας απασχολούν για καιρό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συμμετοχή της Answear ως χορηγός του Fashion Design Project. Πιο συγκεκριμένα, το online fashion store που αγαπούν οι λάτρεις της μόδας διοργάνωσε για δεύτερη φορά φέτος έναν διαγωνισμό που αφορά νέους σχεδιαστές, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως στηρίζει έμπρακτα τη δημιουργικότητα, την ελευθερία της έκφρασης, τις αλλαγές και τις νέες ιδέες.

Ο πιο fashion διαγωνισμός με την υπογραφή της Answear ξεκινά και εσύ θα επιλέξεις τον νικητή

Έτσι, άνθρωποι με ταλέντο στο σχέδιο μόδας έλαβαν μέρος στον συναρπαστικό αυτό διαγωνισμό με χορηγό το answear.gr ενώ στη συνέχεια η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης επέλεξε τα 10 καλύτερα σχέδια, τα οποία περνούν στην τελική φάση του διαγωνισμού. Τώρα, η ανάδειξη του νικητή είναι στο χέρι σου καθώς μπορείς να δεις τα 10 καλύτερα σχέδια αλλά και να ψηφίσεις το αγαπημένο σου σχέδιο εδώ καθώς επίσης να λάβεις αποκλειστική έκπτωση για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σου από το answear.gr.

answear

Υπενθυμίζουμε πως ο νικητής του διαγωνισμού που διοργάνωσε η Answear πρόκειται να λάβει 500 ευρώ με σκοπό να σχεδιάσει ένα συλλεκτικό T-shirt, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά στο answear.gr ως μέρος της συλλογής του γυναικείου brand Answear.LAB. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα δοθούν στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, το οποίο στηρίζει γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Παράλληλα, ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει δωρεάν στα επόμενα New Designers Awards που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στην Αθήνα.

Η ψηφοφορία της Answear αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 8 Ιανουαρίου και στις αρχές του νέου έτους θα ακολουθήσει η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ