Follow us

Η Dua Lipa αποδεικνύει πως το κοστούμι είναι το ιδανικό look για μία βραδινή έξοδο

Το look της Dua Lipa ανανεώνει το βραδινό ντύσιμο με τον πιο δυναμικό και σέξι τρόπο.

Η Dua Lipa αποδεικνύει πως το κοστούμι είναι το ιδανικό look για μία βραδινή έξοδο Splash News / Ideal Images

Η Dua Lipa είναι μία από τις celebrities με διεθνής αναγνώριση που έχει μεγάλη στιλιστική επιρροή. Κάθε εμφάνιση της σχολιάζεται, αντιγράφεται και δεν είναι λίγες οι φορές, που δημιούργησε μέχρι και τάσεις. Η Dua Lipa είναι ένα style icon της γενιάς της και το αποδεικνύει με κάθε της look αλλά και ανάρτηση στο Instagram. Απόδειξη όλων αυτών αποτελεί η πρόσφατη εμφάνισή της σε βραβεύσεις που οργάνωσε το Variety.

Η τραγουδίστρια κέρδισε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα look που κάνει update στο βραδινό και επίσημο ντύσιμο. Ο λόγος για το παρακάτω κοστούμι, που θα δεις σε ανάρτηση της Dua Lipa στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια έμεινε μακριά από τις κλασικές glamorous επιλογές του red carpet και έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της στη νέα μεγάλη τάση του eveningwear, τα κοστούμια. Ένα ριγέ γκρι oversized ήταν η επιλογή της για το event, το οποίο ολοκλήρωσε με chunky χρυσά κοσμήματα και ψηλοτάκουνα -το απόλυτο night out look για μία σύχγρονη fashionista.

Η νέα εποχή στο βραδινό ντύσιμο

Έχουμε συνηθίσει στις βραδινές εξόδους να επιλέγουμε two pieces, φορέματα, ίσως κάποια παντελόνα με crop top και άλλα παρόμοια outfits, όμως, δεν θα φοράγαμε ένα κοστούμι. Το εν λόγω κομμάτι αποτελεί μέρος της επαγγελματικής ζωής, του office look και είναι κομμάτι του power dressing. Το κοστούμι, που ξεκίνησε από την ανδρική γκαρνταρόμπα, είναι πλέον η στολή της businesswoman, καθώς πληρεί τις απαιτητικές στιλιστικές προϋποθέσεις της.

Τώρα το κοστούμι αποκτάει και βραδινή διάθεση και φοριέται και σε άλλες λιγότερο formal περιστάσεις. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, το street style των fashionistas και τα προσιτά brands έχουν σχεδιάσει τις πιο κομψές εκδοχές των κοστουμιών κατάλληλες για πραγματικά glamorous περιστάσεις. Η παγιέτα, το σατέν, το βελούδο και η σέξι διάθεση έρχονται να κοσμήσουν τα κοστούμια και να προσφέρουν σε εσένα την εναλλακτική επιλογή ενός δυναμικού night out look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ