Follow us

Η Φαίδρα Μπάρμπα είναι style icon | Τα on trend looks της στο videoclip που πρωταγωνιστεί

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα εμφανίστηκε με looks που αξίζει να δεις.

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα πρωταγωνιστεί σε video clip | Τα looks της NDP

Στο βίντεο κλιπ της Τζένης Γεωργιάδη κάνει guest εμφάνιση η νεαρή κόρης της Βάνας Μπάρμπα, η Φαίδρα Μπάρμπα, και το διαδίκτυο πήρε φωτιά. Η κόρη της ηθοποιού έχει την ίδια μαγνητική παρουσία και σαγήνη με τη μητέρα της, έχοντας ωστόσο διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η 20χρονη ασχολείται εδώ και καιρό με το μόντελινγκ και τώρα συμμετέχει στο νέο video clip της Τζένης Γεωργίαδη. Ο φωτογραφικός φακός του NDP ήταν εκεί και απαθανάτισε τα δύο looks της Φαίδρας Μπάρμπα, η οποία συμπρωταγωνιστεί στο μουσικό βίντεο με τον Νίκο Μπάρκουλη.

Τα looks της Φαίδρας Μπάρμπα στο video clip

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα κάνει δύο εμφανίσεις στο video clip με διαφορετικά looks, που αντανακλούν τη σύγχρονη και edgy αισθητική της. Η ίδια, μάλιστα, έχει ένα punk στιλ, που φαίνεται μέχρι και από το cool κούρεμα της. Η Φαίδρα Μπάρμπα εμφανίζεται πρώτα με ένα leather look, που ακολουθεί τις τάσεις της σεζόν. Το δερμάτινο ανήκει δικαιωματικά στα δημοφιλή χειμερινά looks και οι fashionistas ανά τον κόσμο δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην leather τάση. Η Φαίδρα υιοθετεί το hot trend και εμφανίζεται με ένα κοντό δερμάτινο τζάκετ με matching μίνι σορτς με πιέτες. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρο τοπ, καλσόν με print, που έδωσε την απαραίτητη edgy - glam πινελιά και platform μπότες -μία εξίσου μεγάλη τάση στα υποδήματα της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23.

Η Φαίδρα Μπάρμπα είναι style icon | Τα on trend looks της στο videoclip που πρωταγωνιστεί

Το δεύτερο look της ακολούθησε και αυτό τις τάσεις με το total denim σύνολο να είναι η ιδανική πρόταση για μία casual εμφάνιση. Η Φαίδρα Μπάρμπα φόρεσε ένα λευκό crop top συνδυασμένο με ντένιμ κοντό τζάκετ, που έκλεινε κολακευτικά σταυρωτά, ένα skinny τζιν παντελόνι στην ίδια απόχρωση με το πανωφόρι και combat μποτάκια.

Φαίδρα Μπάρμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ