Follow us

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα με ανανεωμένο στιλ | Το casual look της στις πρόβες για το Madwalk

Η Καλομοίρα δημιούργησε το ιδανικό look για την καθημερινότητα.

Καλομοίρα NDP Photo Agency

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα show που συνδυάζουν τέλεια την τέχνη της μουσικής και με εκείνη της μόδας πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο Tae Kwon Do και όλοι οι συντελεστές προετοιμάζονται ώστε να πετύχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Ο λόγος για το Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project, το οποίο πρόκειται να παρουσιάσει η Μαριέττα Χρουσαλά και στη σκηνή πρόκειται να βρεθούν πολλοί καλλιτέχνες της χώρας μας. Η φετινή διοργάνωση ωστόσο κρύβει και μία μεγάλη έκπληξη, αφού η Καλομοίρα πρόκειται να συμμετέχει σε ένα act της βραδιάς.

Διαβάστε Επίσης

Η τραγουδίστρια που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, βρέθηκε πρόσφατα στο Tae Kwon Do, συνοδευόμενη από την σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, ώστε να κάνει πρόβα. Για την εν λόγω περίσταση, η Καλομοίρα Σαράντη επέλεξε να φορέσει ένα casual look, το οποίο όμως αποδεικνύει πόσο ανανεωμένο στιλ έχει. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε μία μαύρη μπλούζα φούτερ με skinny τζιν παντελόνι και ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι μποτάκια σε off white απόχρωση. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, η Καλομοίρα πρόσθεσε μία μαύρη δερμάτινη ζώνη στο τζιν της και κράτησε μία μαύρη τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες.

To styling tip που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση είναι πως η επιλογή των παπουτσιών είναι πολύ σημαντική ακόμα και για τα casual looks σου. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι μποτάκια σε off white απόχρωση όπως αυτά της Καλομοίρας δεν είναι μία αναμενόμενη επιλογή και καταφέρνουν να κάνουν το ντύσιμο πιο ιδιαίτερο και σύγχρονο. Επίσης, τα αξεσουάρ είναι must have. Οι χρυσές λεπτομέρειες στην τσάντα της τραγουδίστριας αλλά και η ζώνη που πρόσθεσε αναβαθμίζουν το look της.

Το casual look της Καλομοίρας

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα με ανανεωμένο στιλ
Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα με ανανεωμένο στιλ
Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα με ανανεωμένο στιλ

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ