Follow us

Festive style | 8 outfits για να λάμψεις φέτος στις γιορτές

Τα κομμάτια που θα επέλεγε μία fashionista για τις γιορτές.

Festive style | 8 outfits για να λάμψεις φέτος στις γιορτές Courtesy of Bill Cost

Τα Χριστούγεννα είναι εκείνη η περίοδος του χρόνου που κάθε γυναίκα έχει την ευκαιρία να αναδείξει μέσα από το ντύσιμο τη λάμψη που κρύβει μέσα της. Τα λαμπάκια και εν γένει η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μάς βάζουν άλλωστε αμέσως σε ένα εορταστικό κλίμα που μας φτιάχνει αμέσως τη διάθεση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επηρεαστούμε από όλο αυτό το festive κλίμα, αλλά και να ανακαλύψουμε τα brands που μας προσφέρουν όλα τα κομμάτια για να εντυπωσιάσουμε την περίοδο των γιορτών. Ακριβώς όπως η συλλογή της Bill Cost.

Το brand που αγαπά τη Γυναίκα, αναλαμβάνει να σε βοηθήσει να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με νέα ρούχα που θα φορέσεις στις βραδινές εξόδους, τα parties, τα Χριστούγεννα ή το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Φορέματα, φούστες και μπλούζες που φέρουν την υπογραφή της Bill Cost θα αναδείξουν τη θηλυκότητα, τη μοναδικότητα του στιλ σου και φυσικά τη λάμψη σου.

Πώς θα ξεχωρίσεις με το στιλ σου φέτος τις γιορτές;

Ένα φόρεμα από βελούδο όπως αυτό από τη νέα συλλογή της Bill Cost είναι σίγουρα μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις. Είναι κομψό και άκρως γιορτινό, ενώ μπορείς να το φορέσεις τόσο σε βραδινές εξόδους όσο και σε πιο casual chic περιστάσεις. Plus: Τα ιδιαίτερα μανίκια, το χρώμα του και το cut-out είναι τα στοιχεία που το κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό.

Τα κρουαζέ φορέματα είναι άκρως κολακευτικά για κάθε γυναικείο σωματότυπο. Φέτος τις γιορτές, ο τρόπος για να ξεχωρίσεις είναι να επιλέξεις ένα wrap βελούδινο φόρεμα όπως αυτό από τη Bill Cost συλλογή. Συνδύασε το είτε με γόβες είτε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και είσαι έτοιμη να υποδεχτείς με κομψότητα τη νέα χρονιά.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ