Follow us

6 stylish ολόσωμες φόρμες από την H&M που θα φορέσεις από ένα εορταστικό event έως έναν γάμο

Οι πιο κομψές ολόσωμες φόρμες που θα σε αναδείξουν στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς είναι αυτές της Η&Μ.

6 stylish ολόσωμες φόρμες από την H&M που θα φορέσεις από ένα εορταστικό event έως έναν γάμο Splash/Ideal Images

Είναι μερικά κομμάτια που θα ξεχωρίζουν στην γκαρνταρόμπα μας. Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά οι πιο βασικοί είναι η πρακτικότητα, η ευελιξία και η κολακευτική γραμμή τους. Ξέρεις πως πάντα μπορείς να τα εμπιστεύεσαι για κομψές εμφανίσεις, καθώς δεν χρειάζονται πολλά αξεσουάρ και στιλιστικούς συνδυασμούς για να σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη. Αποτελούν τις go - to επιλογές σου και θα δίνουν το παρών στις εμφανίσεις σου κάθε σεζόν ανεξάρτητα από τις διάφορες τάσεις που μεσουρανούν στην αγορά και το street style. Μπορείς, λοιπόν, να κάνεις χώρο και για ένα ακόμη κομμάτι, που θα γίνει staple του στιλ σου. Καλά διάβασες βρήκαμε ένα ρούχο, που δεν χρειάζεται προσπάθεια στο styling και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στο επίσημο ντύσιμο της σεζόν με το οποίο ασχολούμαστε τις τελευταίες εβδομάδες. Ο λόγος για τις ολόσωμες φόρμες από τη νέα συλλογή της Η&Μ.

Οι πιο κομψές ολόσωμες φόρμες που θα σε αναδείξουν στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς είναι αυτές της Η&Μ

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα από τα πιο ευέλικτα, κομψά, εύκολα και κολακευτικά κομμάτια. Τα jumpsuits, όπως θα δεις να αναφέρονται στα e-shops αλλά και στα social media, αποτελούν διαχρονικά κομμάτια με μεγάλη προσαρμοστικότητα στις διάφορες περιστάσεις. Θα σου λύσουν τα χέρια αυτή την περίοδο και θα σου γλυτώσουν αρκετό χρόνο το styling. Αποτελούν one-piece και έτσι με το σωστό look μπορείς να είσαι η πιο καλοντυμένη της βραδιάς.

Για αυτό και αναζητήσαμε τα κατάλληλα σχέδια και τα βρήκαμε στην νέα συλλογή της Η&Μ. Παγιέτα, δυναμικές σιλουέτες, άκρως θηλυκά looks, επιβλητικές αποχρώσεις και ευρηματικά κοψίματα χαρακτηρίζουν τις πιο κομψές ολόσωμες φόρμες που θα φορέσεις τόσο την εορταστική περίοδο όσο και σε έναν γάμο ως καλεσμένη.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις την ιδανική ολόσωμη φόρμα, που θα κάνει πιο εύκολο και κομψό το βραδινό ντύσιμο. Ό,τι και αν αναζητάς θα το βρεις παρακάτω.

Εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα, Η&Μ

Ολόσωμη φόρμα με ανοίγματα σε στυλ σακάκι, Η&Μ

Ολόσωμο σορτσάκι με πούλιες, Η&Μ

Ολόσωμη φόρμα με δετή ζώνη, Η&Μ

Ολόσωμη φόρμα με παγιέτα, Η&Μ

Ολόσωμη δαντελένια φόρμα, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ