Follow us

Η κλασική τσάντα από τη Massimo Dutti που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της

Η κλασική crossbody τσάντα που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα με εκλεπτυσμένο στιλ στην γκαρνταρόμπα της.

Τσαντες Splash/Ideal Images

Οι τσάντες αποτελούν για πολλές από εμάς το sweet spot των αξεσουάρ. Είναι το ένα fashion item, που δεν μπορούμε ποτέ να χορτάσουμε καθώς κάθε νέο σχέδιο έχει κάτι νέο και διαφορετικό να προσθέσει στις εμφανίσεις μας. Άλλωστε, δεν μπορείς να έχεις μόνο μία τσάντα για κάθε περίσταση. Μπορείς, όμως, να έχεις μία τσάντα για πολλές περιστάσεις, που πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις του εκλεπτυσμένου και διαχρονικού στιλ. ''Μελετώντας'' τα νέα drops των αγαπημένων fashion brands, το street style των πιο κομψών γυναικών αλλά και τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα: Στη συλλογή των τσαντών σου χρειάζεσαι σίγουρα μία τσάντα χιαστή ή όπως θα δεις να αναφέρεται στα διάφορα e-shops αλλά και στα social media, μία crossbody, αυτές που ''φοριούνται'' διαγώνια στο σώμα μας. Την ιδανική, λοιπόν, τη βρήκαμε στη Massimo Dutti.

Η κλασική crossbody τσάντα που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα με εκλεπτυσμένο στιλ στην γκαρνταρόμπα της

Η Massimo Dutti φημίζεται για τις διαχρονικές και κομψές συλλογές της που έχουν ως στόχο να ντύσουν τη σύγχρονη businesswoman. Μινιμαλισμός, καθαρές γραμμές και υψηλή ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά που απαρτίζουν τις συλλογές της. Είναι ένα από τα ιδανικά brands που μπορείς άφοβα να εμπιστευτείς για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου και εμείς βρήκαμε μία iconic τσάντα στο νέο fashion drop της.

Ο λόγος για την παρακάτω crossbody τσάντα, που όπως περιγράφει το brand είναι ''ένα σύμβολο φινέτσας και στιλ''. Έχει εξαιρετικό φινίρισμα, όπως επίσης και κομψό, πραγματικά διαχρονικό, πρακτικό και ευέλικτο σχέδιο, που θα σου λύσει τα χέρια στο καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο σου. Είναι δημιουργημένη από δέρμα και την έχουμε ήδη συναντήσει στο street style των γυναικών με αυθαιντικό στιλ. Η νέα τσάντα της Massimo Dutti θα γίνει ο τέλειος ''σύμμαχος'' σου στο styling.

Η κλασική τσάντα από τη Massimo Dutti που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της
Κομψή τσάντα χιαστή από δέρμα, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ