Follow us

Βρήκαμε τις τσάντες που θα ήθελες για δώρο τις γιορτές

Ο απόλυτος shopping guide με τις πιο κομψές τσάντες που θα ερωτευθείς.

Βρήκαμε τις τσάντες που θα ήθελες για δώρο τις γιορτές Splash/Ideal Images

Η κάθε γυναίκα έχει τη δική της στιλιστική αδυναμία. Μιλάμε για τα fashion items, που κατέχουν μία εξέχουσα θέση στη γκαρνταρόμπα και τις εκάστοτε αγορές της. Αυτά μπορεί να είναι, μεταξύ άλλων, τα σακάκια, τα παλτό, τα πουκάμισα, τα φορέματα, τα παπούτσια αλλά και οι τσάντες και στις τελευταίες θα εστιάσουμε σήμερα. Αν είσαι, λοιπόν, λάτρης των τσαντών, τότε θα βρεις το σημερινό shopping άρθρο ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφού είναι αφιερωμένο σε αυτό το χρήσιμο και στιλιστικά απαραίτητο αξεσουάρ. Μην ξεχνάς πως λειτουργούν όπως τα πανωφόρια, καθώς ολοκληρώνουν μοναδικά κάθε σύνολο χωρώντας όλα όσα χρειαζόμαστε στην εκάστοτε περίσταση. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τα σχέδια των τσαντών, που αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου και στη λίστα του Άγιου Βασίλη.

Santa baby... | Ο οδηγός αγοράς με τις τσάντες που θα ερωτευτείς και θα ζητήσεις φέτος από τον Άγιο Βασίλη

Οι τσάντες είναι το ένα fashion item, που δεν μπορούμε ποτέ να χορτάσουμε, καθώς κάθε νέο σχέδιο έχει κάτι νέο και διαφορετικό να προσθέσει στις εμφανίσεις μας. Άλλωστε, δεν μπορείς να έχεις μόνο μία τσάντα για κάθε περίσταση. Μπορείς, όμως, να έχεις μερικά σχέδια, που θα φοράς κάθε σεζόν αφού νικούν τα τεστ του χρόνου και ανταποκρίνονται πλήρως στις στιλιστικές απαιτήσεις σου.

Ξεχυθήκαμε, λοιπόν, στην αγορά για να ανακαλύψουμε τα πιο κομψά σχέδια για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση. Η αναζήτησή μας ήταν καρποφόρα και βρήκαμε τις τσάντες που θα αναφέρεις στο γράμμα για τον Άγιο Βασίλη. Συνέχισε να σκρολάρεις για να βρεις κομψές καθημερινές tote και χειρός τσάντες, glam σχέδια για τα βραδινά looks, τσάντες με μινιμαλιστική αισθητική αλλά και σύγχρονη διάθεση.

Δερμάτινο clutch, Massimo Dutti

Τσάντα χειρός, Tsakiris Mallas

Τσάντα πουγκί, Mango

Τote τσάντα με κροκό εφέ, Zara

Καπιτονέ χιαστί τσάντα, H&M

Σακίδιο πλάτης με ανάγλυφη υφή, Carpisa

Τσάντα χειρός Nine West, Haralas

Τσάντα ώμου, Guess

Τσάντα με half moon σχέδιο, La Chaine

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ