Follow us

Πώς θα ντυθείς στα party όπως τα supermodels

Τα βραδινά looks των ιερειών του στιλ δίνουν έμπνευση για τις πιο λαμπερές βραδινές εμφανίσεις.

Πώς θα ντυθείς στα party όπως τα supermodels Splash/Ideal Images

Τα supermodels είναι οι μούσες των σχεδιαστών, οι γυναίκες που φορούν πρώτες από όλες τις μεγαλύτερες τάσεις. Το στιλ τους εμπνέει εκατομμύρια γυναίκες, ενώ στην ιστορία της μόδας έχει το δικό του κεφάλαιο. Σήμερα, λοιπόν, μπαίνουμε στις γκαρνταρόμπες των πιο διάσημων και επιτυχημένων μοντέλων και ξεχωρίζουμε τα πιο κομψά και on trend γιορτινά τους looks. Συνεχίζοντας να διαβάζεις θα ανακαλύψεις τις τάσεις, τα σύνολα και τους πιο hot συνδυασμούς, που εμπιστεύονται τα supermodels στις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις τους. Έτσι, μπορείς να αντλήσεις την απαραίτητη έμπνευση και να δημιουργήσεις τα πιο κομψά nigh out looks για τα πάρτι της σεζόν.

Dress like a supermodel | Τα βραδινά looks των ιερειών του στιλ που δίνουν έμπνευση

Η Kendall Jenner δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της σε ένα λευκό μάξι φόρεμα με παγέτα.

Πώς θα ντυθείς στα party όπως τα supermodels

Η Hailey Bieber λατρεύει τα παλτό με faux fur και δεν τα αποχωρίζεται στις βραδινές εμφανίσεις της.

Η Leomie Anderson εμπιστεύεται την H&M και φοράει ένα απολύτως νεανικό και fresh look από την πρόσφατη βιώσιμη συλλογή της.

Η Elsa Hosk ξεχωρίζει με ένα λαμπερό two piece, μία πρόταση που θα σου λύσει τα χέρια στα party looks.

Η Bella Hadid μαγνητίζει τα βλέμματα με ένα golden look, κάτι που προτίμησε πρόσφατα και η Gisele Bunchen. Ένα φόρεμα σε χρυσή απόχρωση σίγουρα θα σε αναδείξει στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

H Lorena Rae κάνει τη διαφορά με μία ολόσωμη φόρμα, που αναδεικνύει τη σιλουέτα της. Μας αρέσει πολύ το look της, καθώς έχει το απαραίτητο glam factor, τα ρομαντικά φτερά.

Το little black dress της Kaia Gerber ξεχωρίζει στη λίστα μας με τη see through λεπτομέρεια από τούλι και το ευρηματικό cut out.

H Kelsey Merritt μας προτείνει ένα σέξι look στην πιο γιορτινή απόχρωση, το κόκκινο μάξι σατινέ φόρεμα με backless σχέδιο.

Τα cut outs κλέβουν και αυτή τη γιορτινή περίοδο την παράσταση και η Jasmine Tookes το αποδεικνύει.

Η Nadine Leopold υιοθετεί την τάση της αισθητικής της κοκέτας με το corset φόρεμα της, που αποπνέει την πιο σαγηνευτική θηλυκότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ