Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε τον χρωματικό συνδυασμό που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη

Η Χριστίνα Μπόμπα σού δείχνει πως να αναβαθμίσεις το χειμερινό στιλ σου.

Η αντιγηραντική κρέμα ματιών της Χριστίνας Μπόμπα instagram @chrismpo

Δεν είναι μυστικό το γεγονός πως κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών αυτής της εποχής επιλέγουμε κυρίως σκούρες αποχρώσεις. Μόλις το ημερολόγιο δείξει το τέλος του καλοκαιριού ξεκινάει αυτή η σταδιακή αλλαγή, η οποία κορυφώνεται αυτή την εποχή. Οι σκούρες αποχρώσεις ταιριάζουν με την αισθητική αυτή της εποχής, ''δένουν'' με τα χρώματα που επιλέγει η φύση να ''ντυθεί''. Τα εν λόγω αποπνέουν μία επιβλητικότητα, σίγουρα αβίαστη κομψότητα και μας αγκαλιάζουν με την θαλπωρή που αποζητάμε αυτή τη σεζόν. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε την αλλαγή και αντί για σκούρες αποχρώσεις και safe μονόχρωμα σύνολα θα μιλήσουμε για ανοιχτές και αντιθέσεις που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη. Αφορμή στάθηκε το πρόσφατο look της Χριστίνας Μπόμπα, η οποία αποφάσισε να απομακρυνθεί από τις κλασικές επιλογές για τις χειμερινές εμφανίσεις και να πειραματιστεί με κάτι διαφορετικό.

Το look της Χριστίνας Μπόμπα που θα θες να αναδημιουργήσεις και εσύ

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι γνωστή για την αγάπη που έχει στο styling. Λατρεύει τις τάσεις και τον στιλιστικό πειραματισμό με το girly look της. Κάπως έτσι καταφέρνει πολλές φορές να κεντρίζει το στιλιστικό ενδιαφέρον μας. Αυτή τη φορά μπήκε στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες με ένα απλό αλλά κομψό σύνολο. Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, η Χριστίνα Μπόμπα για μία χαλαρή βόλτα με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, επέλεξε έναν υπέροχο color combo, που δεν πέρασε απαρατήρητος.

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε τον χρωματικό συνδυασμό που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη

Η ίδια συνδύασε το αριστοκρατικό λευκό με το casual ανοιχτό μπλε και το επιβλητικό μπορντό. Το παλτό, η μπλούζα και τα platform μποτάκια σε λευκό συνδυαστήκαν τέλεια με το blue denim παντελόνι της και ολοκληρώθηκαν εξαιρετικά με την μπορντό τσάντα. Έτσι, ένα φαινομενικά απλό look αναβαθμίστηκε εντελώς με τον συνδυασμό των αποχρώσεων, κάνοντας τη διαφορά σε όσα έχουμε συνηθίσει στο χειμερινό ντύσιμο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ