Follow us

Το καπιτονέ παλτό από την Oysho που θα σε ρωτούν όλοι από πού το αγόρασες

Το κομψό καπιτονέ πανωφόρι που περνάει όλα τα στιλιστικά tests.

Η μεγαλύτερη τάση του χειμώνα | 3 σχέδια του puffer jacket φορούν οι πιο ενημερωμένες fashionistas Pixel Formula

Η δημοτικότητα των καπιτονέ ή αλλιώς puffer μπουφάν εκτοξεύθηκε τα τελευταία χρόνια με τις fashionistas να το ερωτεύονται και να μην το αποχωρίζονται. Βλέπουμε αμέτρητα καπιτονέ πανωφόρια στο street style αυτή την περίοδο, κάποια έχουν το κλασικό look του puffer τζάκετ και άλλα έχουν έντονες αποχρώσεις και ανανεωμένα looks, που του δίνουν περισσότερο χαρακτήρα. Τα συγκεκριμένα πανωφόρια για χρόνια είχαν μία κακιά φήμη, καθώς θεωρούνταν κάπως άχαρα και ξεπερασμένα, όμως, οι σχεδιαστές βρήκαν σε αυτό τις κατάλληλες δυνατότητες για να το αναδείξουν στο must have fashion item των casual chic και athleisure στιλ.

Το καπιτονέ παλτό που κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης των πιο απαιτητικών fashionistas

Καθώς, λοιπόν, αναζητούσαμε εκείνα τα πανωφόρια που αξίζουν την επένδυση στις φετινές εκπτώσεις και μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας βρήκαμε το πιο κομψό puffer παλτό στην χειμερινή συλλογή της Oysho. Το brand έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και επικεντρώνεται στον σχεδιασμό του πιο κομψού athleisure look. Παράλληλα, τα social media και φυσικά το street style των μουσών των σχεδιαστών έχουν αποθεώσει το sporty chic στιλ και κυρίως αυτό που αναδεικνύει με τον πιο κομψό τρόπο το γυναικείο σώμα έχοντας ενσωματώσει την αισθητική του caualwear. Έτσι, έχουμε συναντήσει τις Hailey Bieber, Elsa Hosk, Olivia Culpo, Kendall Jenner, μεταξύ άλλων, υιοθετώντας το εν λόγω look ακόμα και σε νυχτερινές εξόδους τους.

Το puffer τζάκετ δίνει το παρών στις γκαρνταρόμπες τους και είναι αδύνατο να του αντισταθούμε όταν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πιο on trend γυναικών. Το σχέδιο που κέντρισε το ενδιαφέρον μας, ωστόσο, έχει έναν πιο διαχρονικό χαρακτήρα, που θα σου προσφέρει ευελιξία για να το φορέσεις τόσο με athleisure σύνολα όσο και σε εξόδους σου. Ο λόγος για το παρακάτω μακρύ καπιτονέ παλτό στην αριστοκρατική σκούρα μπλε απόχρωση, που θα βρεις με μεγάλη έκπτωση. Είναι το puffer πανωφόρι που θα σου αλλάξει τη γνώμη για τα καπιτονέ μπουφάν και θα σε πείσει να τα φορέσεις για τις πιο αξιοζήλευτες all day εμφανίσεις τόσο τον φετινό χειμώνα όσο και τους επόμενους.

Το καπιτονέ παλτό από την Oysho που θα σε ρωτούν όλοι από πού το αγόρασες
Μακρύ καπιτονέ παλτό, Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ