Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου με το πιο chic αθλητικό look

Το look της Κλέλιας Ανδριολάτου αποδεικνύει πως το athleisure look δεν έχει να στερηθεί τίποτα από την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα.

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram @klelia_andriolatou

Με το νέο έτος βάζουμε νέους στόχους και ένας από αυτούς είναι η άσκηση και ένα πιο υγιές lifestyle. Κάθε χρόνο αυτή την περίοδο όλοι τρέχουν προς τα κοντινότερα γυμναστήρια ή ξεκινούν μόνοι τους να αθλούνται κάνοντας τα πρώτα τους βήματα. Είναι, άλλωστε, ένας στόχος με θετικό αντίκτυπο στη ζωή μας και για αυτό και βλέπουμε ολοένα και περισσότερους celebrities ήδη από τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου να δημοσιεύουν τις δικές τους φωτογραφίες φορώντας τα αγαπημένα τους αθλητικά ρούχα, έτοιμοι να γυμναστούν. Ειδικά τα τελευταία μπορούν από μόνα τους να γίνουν ένα κίνητρο, καθώς ποια μπορεί να αρνηθεί σε ένα άνετο αθλητικό σετ, που αγκαλιάζει τέλεια το σώμα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα; Η Κλέλια Ανδριολάτου σίγουρα δεν μπορεί, αφού δημοσίευσε τη δική της ανάρτηση με το αγαπημένο athleisure look, που αξίζει σίγουρα την προσοχή σου.

Η Κλέλια Ανδριολάτου με το Adidas by Stella McCartney look είναι η επιτομή του sporty chic στιλ

Ο λόγος για την παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες η Κλέλια Ανδριολάτου. Η ηθοποιός από την ελληνικά σειρά - φαινόμενο ''Maestro'' αποδεικνύει πως πέρα από υποκριτικό ταλέντο έχει και στιλιστικό με έμφαση στο athleisure.

Η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει φορώντας ένα σετ από τη διάσημη σειρά της Adidas by Stella McCartney. Το brand συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την σχεδιάστρια και κάθε συλλογή αποδεικνύει πως το athletic look δεν έχει να στερηθεί τίποτα από την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα. Η ηθοποιός, λοιπόν, επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο oversized puffer τζάκετ και ένα matching ψηλόμεσο κολάν σε λιλά απόχρωση, τα οποία συνδύασε με τα πιο cool sneakers.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα κομμάτια του look και να τα κάνεις δικά σου. Υιοθέτησε με τον πιο stylish τρόπο την τάση του χαλαρού αθλητικού ντυσίματος.

Κολάν Adidas by Stella McCartney, Adidas

Samba OG Sneaker, Adidas

Puffer μπουφάν Adidas by Stella McCartney, Adidas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ