Follow us

5 κανόνες που ακολουθούν οι γυναίκες με σοφιστικέ στιλ

Οι στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι γυναίκες με τις πιο κομψές εμφανίσεις.

5 στιλιστικοί κανόνες που ακολουθούν οι γυναίκες με σοφιστικέ στιλ Splash/Ideal Images

Σήμερα συγκεντρώσαμε 5 στιλιστικούς κανόνες που ακολουθούν πάντα οι γυναίκες με αυθεντικό στιλ και σοφιστικέ εμφάνιση. Πρόκειται για τις στιλιστικές συμβουλές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις και αφορούν must have κομμάτια, που οφείλεις να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου ανεξάρτητα από τις τάσεις, τη σεζόν και τον καιρό.

When in doubt... εμπιστεύσου αυτούς τους στιλιστικούς κανόνες

Style Rule No. 1

Όταν αμφιταλαντεύεσαι στιλιστικά και δεν μπορείς να καταλήξεις σε ένα σύνολο, επέλεξε τη δημιουργία ενός μονόχρωμου outfit. Έτσι θα ξεχωρίσεις εύκολα και γρήγορα τα κομμάτια στην απόχρωση που σου ταιριάζει πιο πολύ και θα δημιουργήσεις ένα safe σύνολο χωρίς στιλιστικά ατοπήματα.

Style Rule No. 2

Οι πλισέ φούστες θα προσθέσουν πολλούς πόντους θηλυκότητας στις εμφανίσεις σου. Αποτελούν ένα αδίκως παραμελημένο κομμάτι στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, που όμως έχει μεγάλη στιλιστική αξία σε μία εμφάνιση, είτε στο γραφείο είτε σε μία έξοδο.

Style Rule No. 3

Τα blazers είναι οι καλύτεροι σου φίλοι. Αδιαμφισβήτητα τα συγκεκριμένα πανωφόρια κατέχουν τον ρόλο του MVP σε κάθε κομψή γκαρνταρόμπα. Είναι ευέλικτα, κομψά και ανταποκρίνονται πλήρως στις στιλιστικές απαιτήσεις κάθε γυναίκας με σοφιστικέ αισθητική.

Style Rule No. 4

Ένα γαλάζιο πουκάμισο που να σου ταιριάζει σαν γάντι θεωρείται απαραίτητο. Είναι το κομμάτι πασπαρτού στις επαγγελματικές εμφανίσεις αλλά και στα looks των εξόδων σου. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή του, καθώς όσο πιο κολακευτική είναι για εσένα, τόσο πιο κομψή θα δείχνεις.

Style Rule No. 5

Επένδυσε σε ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες ιππασίας με υψηλή ποιότητα. Είναι οι διαχρονικές μπότες που λατρεύουν οι γυναίκες με αυθεντικό στιλ και δίνουν πάντα την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε αυτές. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι με πολυτελή υφή και απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο στις στιλιστικές σου προτιμήσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ