Follow us

6+ 1 κομμάτια που θα κάνουν πιο σύγχρονο το ντύσιμό σου

Πώς θα αναβαθμίσεις με τον πιο έξυπνο τρόπο την γκαρνταρόμπα σου.

6+ 1 κομμάτια που θα κάνουν πιο σύγχρονο το ντύσιμό σου Splash/Ideal Images

Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλές από τις αναγνώστριες μας ρώτησαν πως να ανανεώσουν τις εμφανίσεις τους κάνοντας πιο σύγχρονο το στιλ τους. Σήμερα, λοιπόν, θα επικεντρωθούμε σε 7 κομμάτια που θα εκσυγχρονίσουν την γκαρνταρόμπα σου αλλά και τους στιλιστικούς συνδυασμούς που θα σε αναδείξουν στην πιο ενημερωμένη fashionista.

Κάνε update στο στιλ σου με αυτά τα tips

Τα κολάν επιστρέφουν δυναμικά στο street style. Συνδύασε τα με κομμάτια του office style σου και πρόσθεσα τα στις βόλτες του Σαββατοκύριακου συνδυασμένα με κομψά πανωφόρια, όπως το παρακάτω.

Οι μίντι και μάξι φούστες θεωρούνται η απόλυτη τάση της σεζόν και έτσι δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι ντένιμ φούστες των 00s.

Την τιμητική του έχουν τα jockey καπέλα με το αθλητικό look, που προσφέρουν πολλά σε ένα athleisure ντύσιμο αλλά και ένα καθημερινό. Είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τις bad hair days, που θα προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου.

Το on trend preppy style απαιτεί τζιν και γίνεται το κατάλληλο look για το γραφείο. Blazers, πουκάμισα και ντένιμ παντελόνια συνδυασμένα με loafers αποτελούν το hot look των business girls.

Το σατινέ φόρεμα, που μας έχει απασχολήσει όσο κανένα άλλο τους τελευταίους μήνες, συνδυάζεται με blazer και μπαλαρίνες -η τάση στα υποδήματα που λατρεύουν οι Γαλλίδες.

Τα πουλόβερ με φερμουάρ θεωρούνται μεγάλη τάση της σεζόν και οι fashionistas έχουν επενδύσει ήδη στο συγκεκριμένο look. Μάλιστα, θεωρείται απαραίτητο για τη μεταβατική εποχή φορεμένο πάνω από τους ώμους.

Το tank top θα γίνει η go to επιλογή μόλις ανέβει ο υδράργυρος και οι fashionistas το συνδυάζουν με tailored παντελόνες για ένα relaxed power dressing.

Οι baggy σιλουέτες είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου. Μπορείς να πειραματιστείς με oversized blazer, T-shirts και παντελόνια διατηρώντας ωστόσο την ισορροπία μεταξύ τους: Επέλεξε ένα κομμάτι του look σου να είναι πιο εφαρμοστό από τα υπόλοιπα για ένα κολακευτικό αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ