Follow us

Η Ελένη Βουλγαράκη σου δείχνει πώς να φορέσεις το τζιν σε μία βραδινή έξοδο

Η Ελένη Βουλγαράκη κατάφερε να εντάξει το τζιν της στο βραδινό look της.

MissBloom TEAM
Η Ελένη Βουλγαράκη σου δείχνει πώς να φορέσεις το τζιν σε μία βραδινή έξοδο NDP

Ποια δεν έχει στην ντουλάπα της ένα τουλάχιστον τζιν παντελόνι που εύχεται να μην αποχωριζόταν ποτέ; Να μπορούσε να το φοράει από την πιο χαλαρή πρωινή βόλτα μέχρι την ultra glam βραδινή της έξοδο, με την ίδια επιτυχία. Αν ταυτίζεσαι με αυτή την άποψη και πάντοτε έψαχνες τρόπους να εντάξεις αυτό το staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας στα πιο grande looks σου, τότε η εμφάνιση της Ελένης Βουλγαράκη θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Η δημοσιογράφος δηλώνει τη δυναμική παρουσία της μέσω της επιτυχημένης πορείας της στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, αλλά και μέσω των looks που δημιουργεί, τα οποία ξεχωρίζουν για την ενημερωμένη και σύγχρονη προσέγγισή τους στο στιλ. Με μία γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δεις πως της αρέσει να πειραματίζεται με colourful, θηλυκά outfits που αναδεικνύουν τη δυναμική και ευχάριστη προσωπικότητά της.

Στην πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της επιβεβαίωσε τη χαλαρή και μοντέρνα αισθητική της, εντάσσοντας το τζιν της σε ένα night-out look, χωρίς να καταφύγει σε υπερβολές και στιλιστικά παραπτώματα. Πιο συγκεκριμένα, η η Βουλγαράκη εμφανίστηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου διασκέδασε με την παρέα της, φορώντας ένα mid rise τζιν σε straight γραμμή. To τζιν της συνδύασε μ' ένα cropped high neck τοπ σε μαύρο χρώμα, μία κομψή ζώνη και μαύρες μπότες με πλατφόρμα.

Η Ελένη Βουλγαράκη σου δείχνει πώς να φορέσεις το τζιν σε μία βραδινή έξοδο

Έχοντας δημιουργήσει ένα μίνιμαλ night-out σύνολο, με πρωταγωνιστή το διαχρονικό τζιν, απέδειξε πως η "μαγεία" κρύβεται στο styling και ότι κάθε κομμάτι μπορεί να φορεθεί σε όποια περίσταση επιθυμούμε, με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Πώς να φορέσεις το τζιν σου σε μία βραδινή έξοδο

Αν και εσύ θέλεις να διατηρήσεις την άνεση και τον cool χαρακτήρα που διαθέτει το τζιν στα βραδινά σου looks, ακολούθησε τα βήματα της Ελένης Βουλγαράκη. Συνδύασε το με ένα high neck τοπ με διαφάνεια και δαντέλα ή εναλλακτικά ένα μαύρο off shoulder τοπ. Για να δώσεις ένα έξτρα "glam”, μπορείς να προσθέσεις στο look ασημένια statement κοσμήματα και μία metallic τσάντα. Αν πάλι προτιμάς τα ρομαντικά στοιχεία, προτίμησε ένα φαρδύ choker με λουλούδι, που αποτελεί hot τάση και μία τσάντα-πουγκί με βολάν σε απόχρωση του κόκκινου. Τέλος, δώσε μία ευκαιρία σε θηλυκές Mary Jane γόβες ή σε ένα ζευγάρι square toe μποτάκια με χαμηλό τακούνι για να ολοκληρώσεις το σύνολό σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ