Follow us

Η Υβόννη Ντόστα στο Missbloom | Η no fail στιλιστική συμβουλή που ακολουθεί θα κάνει τη διαφορά στο ντύσιμό σου

Τα μυστικά του στιλ σύμφωνα με την Υβόννη Ντόστα.

yvonni.ntosta Instagram @yvonni.ntosta

Είναι μοντέλο και σχεδιάστρια με το προσωπικό στιλ της να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Ένα scroll down στο προφίλ της στο Instagram είναι αρκετό για να πλημμυρίσεις με στιλιστική έμπνευση και καλοκαιρινές εικόνες. Ο λόγος για την Υβόννη Ντόστα, η οποία μίλησε στο Missbloom. Μεταξύ άλλων, που μπορείς να διαβάσεις παρακάτω, εμείς μείναμε στη απάντηση που έδωσε όταν τη ρωτήσαμε ποια είναι η no fail στιλιστική συμβουλή που ακολουθεί. "Δεν ακολουθώ συνήθως ό,τι είναι στην μοδα. Πάω με το δικό μου flow” απάντησε και αυτό είναι το tip που σίγουρα αξίζει να συγκρατήσεις. Να φοράς δηλαδή ό,τι σου αρέσει, είτε είναι στις τάσεις είτε όχι. Έτσι, το στιλ σου θα είναι μοναδικό.

Τι φοράς όταν θέλεις να νιώσεις αυτοπεποίθηση;

Συνήθως το πάω ανάποδα. Φοράω κάτι αναλογα με το πως νιώθω. Αυτό με κάνει να έχω αυτοπεποίθηση και αυτό σου φτιάχνει το look με ο,τιδήποτε και αν φορέσεις. Εχει τύχει να φορέσω κάτι υπέρλαμπρο και μοναδικό κομμάτι και να μην είμαι στα up μου και να μην φανεί ωραίο και ταυτόχρονα να είμαι στα up μου και να φοράω ένα απλό denim με ένα T-shirt και να λάμπω. Θεωρώ πως style is you και πηγάζει από μέσα μας.

Ποια items δεν λείπουν ποτέ από τη ντουλάπα σου;

Τα δερμάτινα jacket, καπέλα, Denim’s.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου go-to σύνολο;

Μαύρο jean ή leggings, μαύρο ζιβάγκο,oversize jacket και sneakers. Γενικά, οι μονοχρωμίες σε όλο το λουκ είναι το αγαπημένο μου.

Αγαπημένο αξεσουάρ;

Τα γυαλιά ηλίου.

Ποια είναι η no fail στιλιστική συμβουλή που ακολουθείς;

Δεν ακολουθώ συνήθως ό,τι είναι στην μοδα. Πάω με το δικό μου flow. Αρκετες φορές μπερδεύω στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους στιλιστικά. Για παράδειγμα, κάτι κυριλέ με αθλητικά sneakers.

Flat ή ψηλοτάκουνα; Γιατί τα προτιμάς;

Γενικώς, επιλέγω ανάλογα με την διάθεση και αναλόγως την περίσταση. Cowboy Boots FAV.

Ποια είναι η τσάντα που δεν αποχωρίζεσαι;

Μαύρη τσάντα minimal ύφους, μεσαίου μεγέθους με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αυτή την περίοδο, έχω επιλέξει μία εκπληκτική από την εταιρία liebeskind Berlin.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ