Follow us

Η Κατερίνα Καραβάτου φόρεσε τη must δερμάτινη φούστα από τη Zara

Η σέξι εμφάνιση της παρουσιάστριας με τη δερμάτινη φούστα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καραβάτου NDP Photo Agency

Υπάρχουν κάποιες υφές στην ντουλάπα μας που είναι πάντοτε αγαπημένες, ανεξάρτητα από τις τάσεις που επικρατούν. Η διαχρονικότητά τους πηγάζει από την ευελιξία τους, καθώς και τη μοναδική υπόσταση που δίνουν σε ένα look, που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από καμία άλλη. Μία από αυτές τις υφές είναι, αναμφίβολα, το δέρμα το οποίο αποτυπώνεται ιδανικά σε καμπαρντίνες, παντελόνια, μπότες και φυσικά σε φούστες. Η Κατερίνα Καραβάτου εμπιστεύθηκε την all time classic δερμάτινη φούστα και το αποτέλεσμα την αντάμειψε.

Η παρουσιάστρια, αν και πάντοτε δημιουργούσε looks με πλούσιο στιλιστικό ενδιαφέρον, με τη συμμετοχή της αυτή τη σεζόν στη fashion εκπομπή "My Style Rocks", έχει αναδείξει ακόμα περισσότερο τη σχέση της με τη μόδα, κάτι που αποτυπώνεται στα πρόσφατα σύνολα της. Έχοντας κάνει level up το προσωπικό της στιλ, επιλέγει συχνά ζωηρά χρώματα και bold σχέδια και υφές που της ταιριάζουν και την αναδεικνύουν.

Πρόσφατα δημιούργησε ένα ακόμη εντυπωσιακό look με βάση την απόλυτα θηλυκή, δερμάτινη φούστα, και το κομμάτι που επέλεξε από τη συλλογή της Zara. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο μακρύ σακάκι και δυναμικές studded γόβες, που ολοκλήρωσαν ιδανικά το look με τη δερμάτινη φούστα. Έτσι κατάφερε να συνδυάσει με επιτυχία, κομψότητα και ροκ διάθεση.

Πώς να φορέσεις τη δερμάτινη φούστα

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να αξιοποιήσεις μία δερμάτινη φούστα και να καταρρίψεις τη στερεοτυπική άποψη πως ταιριάζει μόνο σε βραδινά σύνολα. Μπορείς να τη φορέσεις με ευκολία στην πρωινή σου βόλτα με ένα μάλλινο πουλόβερ, ένα μακρύ παλτό με έντονη απόχρωση και loafers. Στο γραφείο προτίμησε να τη συνδυάσεις με ένα oversized λευκό πουκάμισο, ένα καλσόν με χρώμα και φλατ δερμάτινες μπότες. Αν πάλι θέλεις να δημιουργήσεις ένα bold και θηλυκό night-out look, η δερμάτινη φούστα δε θα σε απογοητεύσει. Φόρεσέ τη με ένα off shoulder τοπ, ασημένια statement κοσμήματα και γόβες με χαμηλό τακούνι για να νιώσει πιο δυναμική από ποτέ στην έξοδό σου.

Σου προτείνουμε μία παρόμοια επιλογή από τη Zara που θα βρεις εδώ.

Η Κατερίνα Καραβάτου φόρεσε τη must δερμάτινη φούστα από τη Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ