Follow us

Δανάη Γεωργαντά | Η youtuber "Μικρή Ολλανδέζα" φόρεσε το ultra cozy παλτό για τον χειμώνα

Η Δανάη Γεωργαντά δημιούργησε ένα υποδειγματικό look για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

MissBloom TEAM
Δανάη Γεωργαντά | Η youtuber 'Μικρή Ολλανδέζα' φόρεσε το ultra cozy παλτό για τον χειμώνα Instagram@imikriollandeza

Η θερμοκρασία που έχει πέσει αισθητά και τα πρώτα χιόνια που κάνουν την εμφάνισή τους, κάνουν την ανάγκη για χειμερινά ρούχα και αξεσουάρ, επιτακτική. Ζεστά παλτό, μάλλινα πουλόβερ, καπέλα με επένδυση και γούνινες μπότες πρωταγωνιστούν στα looks των τελευταίων ημερών, σε μία προσπάθεια να προστατευθούμε από το τσουχτερό κρύο, στο οποίο, ας μην κρυβόμαστε, δεν είμαστε συνηθισμένες. Τι λείπει για να δέσουν όλα αυτά τα κομμάτια μεταξύ τους με επιτυχία; Η στιλιστική έμπνευση που αυτή τη φορά αντλήσαμε από την Δανάη Γεωργαντά.

Τη Δανάη Γεωργαντά τη γνωρίζεις ως "Μικρή Ολλανδέζα" καθώς αυτό είναι το εμβληματικό όνομα που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί στο προφίλ της στο YouTube- το οποίο παρακολουθούν πιστά πάνω από 300.000 συνδρομητές. Η digital creator, αν και εξειδικεύεται στα lifestyle vlogs και τα podcasts, έχει μία αρκετά ενδιαφέρουσα αισθητική στο στιλ της.

Με μία γρήγορα ματιά στο Instagram της διακρίναμε bold κομμάτια και playful χρώματα, γεμάτα ζωντάνια, να κυριαρχούν στα σύνολά της. Επίσης στην αναζήτησή μας εντοπίσαμε ένα χειμωνιάτικο look που θέλουμε να αναδημιουργήσουμε τις επόμενες μέρες.

Δανάη Γεωργαντά | Η youtuber "Μικρή Ολλανδέζα" φόρεσε το ultra cozy παλτό για τον χειμώνα

Πιο συγκεκριμένα, η YouTuber μοιράστηκε ένα στόρι στο οποίο είναι ντυμένη ζεστά και άνετα, ενώ παράλληλα διατηρεί την κομψότητα της με μία σύγχρονη προσέγγιση. Το look με τους neutral χρωματικούς συνδυασμούς περιελάμβανε ένα κομψό εκρού παλτό, μία μπλούζα και ένα παντελόνι σε light αποχρώσεις του καφέ και ένα εκρού crossbody τσαντάκι. Την εμφάνισή της απογείωσε με τα animal print sneakers της και το γούνινο bucket hat της.

Τη χιουμοριστική της λεζάντα "Ντύθηκα teddy bear" εμείς θα την αναπροσαρμόζαμε σε "Teddy bear, but make it fashion”, μιας που το σύνολό της ήταν πράγματι cozy και χουχουλιάρικο, χωρίς όμως να χάνει το στιλιστικό του ενδιαφέρον.

Πώς θα παραμείνεις ζεστή και stylish χωρίς να χαθείς ανάμεσα στα layers

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Δανάης Γεωργαντά, σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα μακρύ cozy παλτό που πραγματικά θα σου "λύσει” τα χέρια τις χειμωνιάτικες μέρες. Συνδύασε το με μία μίντι μάλλινη φούστα, ένα εφαρμοστό ζιβάγκο σε έντονη απόχρωση και ένα ζευγάρι φλατ δερμάτινες μπότες με λουράκια και αγκράφες, για να δώσεις μία ροκ διάθεση στο look. Εναλλακτικά, μπορείς να προτιμήσεις ένα oversized bomber μπουφάν, το οποίο θα ταιριάξει τέλεια με ένα μίνι μάλλινο φόρεμα με ψηλό λαιμό, χοντρό καλσόν και ένα ζευγάρι κομψές γαλότσες. Αν θέλεις να προσθέσεις χειμερινά αξεσουάρ στα looks σου, σου προτείνουμε να επιλέξεις έναν μπερέ σε έντονο χρώμα ή ένα γούνινο bucket hat που θα ολοκληρώσουν άρτια το cozy σύνολό σου.

Get inspired

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ