Follow us

8 κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις από την νέα συλλογή της Bershka

Το νέο fashion drop της Bershka έχει τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

8 κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις από την νέα συλλογή της Bershka Splash/Ideal Images

Προτού ξεκινήσεις την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου, την οργάνωση των ρούχων και το ξεδιάλεγμα τους, θα πρέπει να ενημερωθείς για τις επικρατέστερες τάσεις αλλά και τις πιο hot προτάσεις που έρχονται κατευθείαν από το street style των πιο κομψών γυναικών. Αφού κάνεις την έρευνα σου μπορείς να προχωρήσεις στις παραπάνω δραστηριότητες και να ξεχυθείς σε ένα shopping spree με στόχο το ανοιξιάτικο στιλιστικό update. Εδώ, όμως, έχουμε να προσφέρουμε πολλά, αφού πρώτες έχουμε μελετήσει τόσο τα trends όσο και τα νέα fashion drops και μπορούμε να σου πούμε πως σε μία συγκεκριμένη συλλογή βρήκαμε τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν. Ο λόγος για τη Bershka που με γνώμονα τις ανοιξιάτικες πασαρέλες σχεδίασε την πιο on trend collection, που σίγουρα θα σε συνεπάρει.

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς από την Bershka για να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Όπως ήταν αναμενόμενο γρήγορα ξεχωρίσαμε εκείνα τα κομμάτια από το νέο fashion drop, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Πρόκειται για ενδιαφέρουσες τάσεις, που θα κάνουν update στο στιλ σου, αναδεικνύοντας σε στην πιο ενημερωμένη fashionista.

Πιο συγκεκριμένα, στην νέα συλλογή της Bershka ξεχωρίσαμε τα κομμάτια που υιοθετούν την αισθητική του Balletcore, εκείνη που εμπνέεται από τη σαγηνευτική θηλυκότητα της μπαλαρίνας. Ballet flats και κρουαζέ φορέματα είναι ανάμεσα στα κομμάτια που θέλουμε και εμείς να κάνουμε δικά μας. Ακόμα, η Bershka σχεδίασε την πιο ευέλικτη denim φούστα, κολακευτικά τζιν και chic cargo pants, φορέματα με τις πιο hot λεπτομέρειες, όπως cut outs και ρομαντικές διαφάνειες που μεσουρανούν στο street style. Τέλος, λατρέψαμε τα κομμάτια που αποτίουν φόρο τιμής στη ζωγραφική. Ιδιαίτερα ξεχωρίσαμε ένα μίντι φόρεμα, που σίγουρα θα λατρέψεις και εσύ.

Αυτά και άλλα πολλά θα βρεις παρακάτω στον πιο ενημερωμένο οδηγό αγοράς της Bershka.

Μίντι strapless φόρεμα με μοτίβο, Bershka

Μίντι ντένιμ φούστα με σκίσιμο, Bershka

Μπαλαρίνες, Bershka

Loose τζιν παντελόνι, Bershka

Cargo παντελόνι, Bershka

Κρουαζέ φόρεμα, Bershka

Μίντι φόρεμα με one shoulder σχέδιο, Bershka

Φόρεμα με διαφάνεια και ombre εφέ, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ