Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά σου δείχνει πώς να φορέσεις το κοστούμι όπως οι fashionistas

Το look που σου δείχνει πως να φορέσεις το κοστούμι και εκτός γραφείου.

Ευγενία Σαμαρά Instagram @eugeniasamara

Πλέον οι κανόνες στη μόδα διαγράφονται ή αναδιατυπώνονται με στόχο να δώσουν περισσότερη ελευθερία στο styling και λιγότερα όρια και περιορισμούς. Έτσι, το κλασικό κοστούμι δεν αποτελεί μέρος μονάχα του office style, καθώς βλέπουμε ολοένα και περισσότερες γυναίκες να το εμπιστεύονται για day to night εμφανίσεις και casual looks. Καλά διάβασες, για το brunch του Σαββατοκύριακου μπορείς να φορέσεις ένα χαλαρό κοστούμι, όπως επίσης και για μία χαλαρή βόλτα. Άλλωστε, το αυστηρό κοστούμι έχει επανασυστηθεί στην πιο σύγχρονη και άνετη εκδοχή του, τη loose. Έτσι, προσφέρει περισσότερη στιλιστική ευελιξία για να το φορέσεις παντού. Πάρε παράδειγμα την πρόσφατη εμφάνιση της Ευγενίας Σαμαρά, που μπορείς εύκολα να αναδημιουργήσεις με το αγαπημένο σου κοστούμι.

Φόρεσε το κοστούμι σαν πραγματική fashionista | Το look της Ευγενίας Σαμαρά που θέλουμε να αναδημιουργήσουμε

Η Ευγενία Σαμαρά μπορεί να φημίζεται για το υποκριτικό της ταλέντο, ωστόσο, εμείς την αναγνωρίζουμε και το στιλιστικό. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να αντιληφθείς πως η ηθοποιός έχει γούστο και η γκαρνταρόμπα της πολύ ενδιαφέρον.

Ανάμεσα, λοιπόν, στις αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίζουμε την παρακάτω στην οποία φοράει ένα υπέροχο κοστούμι στη luxurious απόχρωση του cream, που είναι ιδανική για το ανοιξιάτικο στιλ σου. Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός του με τα sneakers και το απλό τοπ, που δημιουργούν ένα look για όλες τις ώρες.

Μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Ευγενίας Σαμαρά και να φορέσεις όπως εκείνη το κοστούμι σου αποδεικνύοντας πως είσαι η πιο ενημερωμένη fashionista.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ