Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Το φόρεμά της από τη Zara που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το φόρεμα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου από τη Zara σου εγγυάται κομψότητα και στιλ σε κάθε περίσταση.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram

Η ευελιξία στα ρούχα υπήρξε μέχρι τώρα ένα αρκετά υποτιμημένο χαρακτηριστικό, κάτι που φαίνεται να αλλάζει σιγά σιγά με τη μόδα να στρέφεται περισσότερο προς τη βιωσιμότητα. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό όταν επενδύουμε σε ένα νέο κομμάτι, να μπορούμε να το αξιοποιήσουμε με διαφορετικό styling, σε διαφορετικές περιστάσεις, με την ίδια επιτυχία. Υπάρχει άλλωστε ένας κανόνας όσον αφορά τις αγορές στα ρούχα που υποστηρίζει πως πριν πάρεις την απόφαση αγοράς ρώτα τον εαυτό σου: "θα το φορέσω πάνω από 30 φορές;", κι αν η απάντηση είναι ναι, το αγοράζεις. Το φόρεμα της Νάνσυ Ζαμπέτογλου εμπίπτει σίγουρα σε αυτή την κατηγορία ως ένα άκρως ευέλικτο κομμάτι.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Στούντιο 4" της ΕΡΤ έχει διαμορφώσει ένα προσωπικό στιλ που τη χαρακτηρίζει, και πολλές φορές αποτελεί και αντικείμενο έμπνευσης για τις fashion lovers της χώρας μας. Με έμφαση στις αέρινες γραμμές, τα ιδιαίτερα prints και τα έντονα χρώματα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συνηθίζει να δημιουργεί looks με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, ενώ συχνά μοιράζεται λεπτομέρειες των outfits της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Πρόσφατα εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της, με ένα ακόμη σύνολο που μας κέντρισε την προσοχή. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε ένα εμπριμέ φόρεμα-πουκαμίσα από τη συλλογή της Zara, το οποίο συνδύασε με θηλυκές suede μπότες σε μαύρο χρώμα.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Το φόρεμά της από τη Zara που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ
Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Το συγκεκριμένο φόρεμα με το ιδιαίτερο print είναι απόλυτα ευέλικτο και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, με το κατάλληλο styling, κάτι που το καθιστά ένα ιδιαίτερα value for money κομμάτι.

Zara

Βρες το εμπριμέ φόρεμα της Zara εδώ.

Πώς να φορέσεις το φόρεμα σε κάθε περίσταση

Για να εντάξεις το φόρεμα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου -ή κάποιο παρόμοιο- στα καθημερινά σου looks, αρκεί να το προσαρμόσεις στη περίσταση με τη βοήθεια κάποιων βασικών κομματιών και αξεσουάρ. Για πρωινές εμφανίσεις, προτίμησε να το συνδυάσεις με ένα χρωματιστό καλσόν, που αποτελεί hot τάση αυτή τη σεζόν και ένα ζευγάρι φλατ μπότες. Στο γραφείο, κινήσου λίγο πιο τολμηρά και δοκίμασε να το φορέσεις πάνω από το tailored παντελόνι σου. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μπότες με τετράγωνη μύτη και ένα μακρύ παλτό. Τέλος στη βραδινή σου έξοδο συνδύασέ το με ένα ζευγάρι slingback γόβες, ένα oversized δερμάτινο τζάκετ και ένα τσαντάκι με μεταλλική υφή, για περισσότερο glam.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ