Follow us

Η Χριστιάνα Μπέτα με τα must have παπούτσια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Βρες τις μπαλαρίνες της Χριστιάνας Μπέτας σε παρόμοιο σχέδιο και απολύτως προσιτή τιμή στη Marks & Spencer.

Χριστιάνα Μπέτα NDP Photo Agency

H Χριστιάνα Μπέτα, η κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, είναι μία από τις ανερχόμενες καλλιτέχνιδες και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Η νεαρή μπορεί να σπούδασε νομική, ωστόσο, τώρα ασχολείται με την τέχνη και από ό,τι φαίνεται και με τη μόδα. Η ίδια δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο φωτογραφίες από τα έργα της όσο και από τα αγαπημένα της σύνολα. Μάλιστα, η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας έχει μία προτίμηση στα vintage ρούχα της μαμάς της, όμως, αυτή τη φορά τράβηξε το ενδιαφέρον μας με το fashion item που λατρεύουν οι fashionistas και θα φορέσουν όσο τίποτα άλλο την ανοιξιάτικη σεζόν. Ο λόγος για τις μπαλαρίνες, που έχουν ήδη κλέψει την παράσταση στο street style και τις καρδιές των πιο κομψών γυναικών.

Οι μπαλαρίνες τις τελευταίες δύο σεζόν διεκδικούν ολοένα και περισσότερο χώρο στις τάσεις. Ήδη από την φθινοπωρινή περίοδο οι fashionistas επέλεξαν την πιο trendy εκδοχή τους, τις μπαλαρίνες του οίκου Miu Miu που καθόρισαν το street style αλλά και τις συλλογές των προσιτών brands. Οι μπαλαρίνες φέτος κάνουν στην άκρη τα ψηλοτάκουνα και γίνονται η go-to επιλογή κάθε γυναίκας. Άνετες, ευέλικτες και κομψές δεν μας κάνει εντύπωση που εμφανίζονται συνέχεια μπροστά μας.

Η Χριστιάνα Μπέτα δεν μπόρεσε να τους αντισταθεί και τη δική της καρδιά έκλεψε ένα ζευγάρι μπαλαρινών με το πιο διαχρονικό σχέδιο. Η ίδια δημοσίευσε ένα μικρό άλμπουμ φωτογραφιών και ανάμεσα τους ξεχωρίζει εκείνη με τα ballet flats, που έχουν τη κομψή διχρωμία μπεζ και μαύρου. Έχουν έναν χαριτωμένο φιόγκο και αποτελούν επίσης μία επιλογή με μεγάλη στιλιστική ευελιξία.

Get the look

Βρες τις μπαλαρίνες της Χριστιάνας Μπέτας σε παρόμοιο σχέδιο και απολύτως προσιτή τιμή στη Marks & Spencer.

Η Χριστιάνα Μπέτα με τα must have παπούτσια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας
Μπαλαρίνες με φιόγκο, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ