Follow us

Βρήκαμε στη Stradivarius τις μπαλαρίνες που θα φοράς όλη την άνοιξη

Η Stradivarius και η συλλογή της από μπαλαρίνες, θα κάνει και τις πιο δύσπιστες να ενδώσουν στην hot τάση του "Balletcore"

MissBloom TEAM
Βρήκαμε στη Stradivarius τις μπαλαρίνες που θα φοράς όλη την άνοιξη Splash News / Ideal Image

Την προηγούμενη χρονιά λίγα κομμάτια είχαν την τιμητική τους όσο οι μπαλαρίνες. Τα girly παπούτσια που αποτελούν την πεμπτουσία της ultra hot τάσης "Balletcore" ήρθαν για να μείνουν και αναμένεται να κυριαρχήσουν και στο street style της φετινής άνοιξης. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που οι μπαλαρίνες απασχολούν έντονα τον κόσμο της μόδας. Πέρα από απαραίτητο αξεσουάρ στο άθλημα του μπαλέτου, τη δεκαετία των '50s πρωταγωνιστούσαν στα ντελικάτα σύνολα εμβληματικών γυναικών, όπως της Audrey Helpurn και της Jackie Kennedy. Ακολούθησε μία σειρά δεκαετιών στις οποίες οι μπαλαρίνες επανεμφανίζονταν συνεχώς στη μόδα, ποτέ όμως δεν έχαιραν της επιτυχίας που τις χαρακτηρίζει σήμερα. Η Stradivarius, αναγνωρίζοντας την μεγάλη στιλιστική τους αξία, τις φέρνει στη σύγχρονη εκδοχή τους, πιο θηλυκές και κομψές από ποτέ.

Βρήκαμε στη Stradivarius τις μπαλαρίνες που θα φοράς όλη την άνοιξη

Οι μπαλαρίνες είναι, άλλωστε, από τα trends που φέτος δεν έχουν αφήσει καμία ασυγκίνητη. Στο TikTok, το hashtag #balletflats έχει 70 εκ. views, αντανακλώντας την "εμμονή” των fashion lovers με αυτό το κομμάτι. Παράλληλα, οι χαρακτηριστικές μπαλαρίνες Miu Miu αναδείχθηκαν ως ένα από το πιο hot items της χρονιάς από τον Lyst, ενώ trend setters όπως η Bella Hadid, δεν τις αποχωρίζονται από το street style τους, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην ιδιαίτερα θηλυκή και παράλληλα νοσταλγική υπόστασή τους.

Σε μία εποχή που πλημμυρίζει από micro trends, οι μπαλαρίνες έχουν αντέξει στο χρόνο, αποδεικνύοντας τη διαχρονική και πάντα επίκαιρή αξία τους. Η Stradivarius τις φέρνει σε εσένα στη Mary Jane εκδοχή τους με τη χαρακτηριστική μπαρέτα, σε girly σχέδια, αλλά και σε πιο γκόθικ στιλ με δέρμα ή και καρφιά.

Stradivarius

Όσο για το πώς θα ενσωματώσεις τις μπαλαρίνες στο προσωπικό σου στιλ, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα περιοριστικοί κανόνες. Η αίσθηση ελευθερίας που χαρακτηρίζει τη μόδα όλο και περισσότερο, χρόνο με το χρόνο, σου επιτρέπει να τις φορέσεις με το styling της επιλογής σου. Εμείς σου προτείνουμε να τις συνδυάσεις με ένα χαμηλόμεσο ξεβαμμένο τζιν, ένα high neck τοπ και το δερμάτινο τζάκετ σου -ιδανικό ζευγάρι για αυτό το look είναι εκείνο με το φαρδύ τακούνι και τα καρφιά από τη συλλογή της Stradivarius. Εναλλακτικά, απογείωσε τη θηλυκότητά σου με την αγαπημένη σου μίντι πλεκτή φούστα και μία off shoulder μπλούζα, πλαισιώνοντας το look σου με τις playful μπαλαρίνες με τις μπαρέτες σε όποια από τις δύο αποχρώσεις προτιμάς.

Hop on the trend

Μπαλαρίνες με μπαρέτες και τρουκ, Stradivarius

Μπαλαρίνες με μπαρέτα και κρυσταλλάκια, Stradivarius

Μπαλαρίνες με φαρδύ τακούνι, Stradivarius

Μπαλαρίνες με μπαρέτες και τρουκ, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ