Follow us

Η Zendaya εμφανίστηκε στα βραβεία SAG με δυο διαφορετικά φορέματα και ήταν και τα δυο μοναδικά!

Τα εντυπωσιακά looks της Zendaya στο κόκκινο χαλί αλλά και τη σκηνή των SAG.

MissBloom TEAM
Η Zendaya εμφανίστηκε στα βραβεία SAG με δυο διαφορετικά φορέματα Instagram@zendaya

H Zendaya είναι style icon και κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί γίνεται αφορμή για να γραφτούν ολόκληρα άρθρα που αφορούν αποκλειστικά το δικό της look. Για την τελετή απονομής των βραβείων SAG 2023, μάλιστα, η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια δεν αρκέστηκε σε μία εμφάνιση, έκανε δυο και μάλιστα εξίσου εντυπωσιακές.

Το πρώτο look της Zendaya ήταν αυτό με το οποίο περπάτησε στο κόκκινο χαλί και ήταν μία ρομαντική custom δημιουργία του οίκου Valentino, σε ροζ χρώμα και με τριαντάφυλλα κεντημένα στη φούστα και την ουρά που την ολοκλήρωνε. Μούσα του οίκου, εξάλλου, δεν θα μπορούσε να απαρνηθεί τα υπέροχα looks που δημιουργεί για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί ο Pierpaolo Piccioli.

Ωστόσο, η συνέχεια ήταν διαφορετική αφού η νεαρή πρωταγωνίστρια για να παρουσιάσει το βραβείο για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία - με παρτενέρ τον Paul Mescal- ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα στράπλες cut-out slip φόρεμα που συνδύαζε τρεις αποχρώσεις (ροζ, μαύρο και γαλάζιο) το οποίο φέρει την υπογραφή Armani Privé.

Και στα δυο looks τα εντυπωσιακά κοσμήματα Bulgari έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στην παρουσία της.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ