Follow us

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ με το πιο κομψό μαύρο φόρεμα

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της στο Little Black Dress.

Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ Splash News / Ideal Image

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ είναι ίσως η πιο stylish από τις νεαρές royals, αφού οι υποδείξεις του dress code δεν την αγγίζουν. Η κόρη της Marie Chantal και του Παύλου Γλίξμπουργκ έχει την ευκαιρία να δημιουργεί τα πιο fun looks, να πειραματίζεται με το στιλ και να φοράει ό,τι την κάνει να νιώθει υπέροχα. Κάπως έτσι μπαίνει στο στιλιστικό ραντάρ μας με κάθε της εμφάνιση και ανάρτηση στα social media. Είναι, μάλιστα, η μόνη royal που έχει Tik Tok και δεν διστάζει να δημοσιεύει και κωμικό περιεχόμενο. Πάντως τη δική μας προσοχή κεντρίζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Τα τελευταία χρόνια η 26χρονη ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της μόδας διαπρέποντας στο modeling. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας, με την πιο πρόσφατη να είναι η καμπάνια για την εμβληματική τσάντα ''Capucine'' της Louis Vuitton. Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ έχει δημιουργήσει όνομα στη βιομηχανία της μόδας και ας είναι τόσο μικρή. Σήμερα η νεαρή κεντρίζει το ενδιαφέρον μας με ένα timeless κομμάτι, που αξίζει κάθε γυναίκα να έχει στην γκαρνταρόμπα της.

Ο λόγος για το μαύρο μικρό φόρεμα που επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα υπέροχο μαύρο, αμάνικο, μίνι φόρεμα που ανοίγει στο κάτω μέρος δίνοντας έμφαση στη μέση. Είναι φόρεμα που σίγουρα αξίζει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου αφού είναι απολύτως διαχρονικό και τρομερά ευέλικτο.

Get the look

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ με το πιο κομψό μαύρο φόρεμα
Αμάνικο μαύρο μίνι φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ