Follow us

6 + 1 συμβουλές από την Ελληνίδα fashionista που σαρώνει το διεθνές street style

Η fashionista που θα σου δώσει τα απαραίτητα tips για να αναβαθμίσεις κάθε σου look.

6 + 1 συμβουλές από την Ελληνίδα fashionista που σαρώνει το διεθνές street style Instagram @zinafashionvibe

Η Zina Charkoplia aka @zinafashionvibe, που μετράει χιλιάδες ακολούθους στα social media, είναι η Ελληνίδα fashionista που μας εμπνέει και σαρώνει το διεθνές street style. Έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στη βιομηχανία της μόδας και έχοντας συγκεντρώσει κομμάτια - κλειδιά στην γκαρνταρόμα της και απεριόριστη έμπνευση στα posts της, είναι η κατάλληλη fashion insider για να μας δώσει σήμερα τις απαραίτητες στιλιστικές συμβουλές για να εξελίξουμε το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο μας.

Μπήκαμε, λοιπόν, διαδικτυακά στην γκαρνταρόμπα της και με προσοχή ξεχωρίσαμε τα styling tips της @zinafashionvibe που θα κάνουν update στις εμφανίσεις σου.

Do it like a true fashionista | H Zina Charkoplia ακολουθεί αυτά τα styling tips

Styling Tip No. 1 | Το καφέ σε κάθε απόχρωση του είναι πάντα μία κομψή πρόταση που θα σου προσφέρει πολυτέλεια ακόμα και στο πιο απλό look.

Styling Tip No. 2 | Ακόμα και το loose τζιν σου μπορεί να αναβαθμιστεί συνδυασμένο με ένα chic blazer. Άλλωστε αυτά τα πανωφόρια κερδίζουν το status του ''MVP'' σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Styling Tip No. 3 | Το μαύρο μικρό φόρεμα -ή αλλιώς το Little Black Dress- είναι το κομμάτι passpartout, που πρέπει να σου ταιριάζει σαν γάντι στο σώμα σου.

Styling Tip No. 4 | Επένδυσε σε luxurious αξεσουάρ με υψηλή ποιότητα. Αυτά θα ολοκληρώσουν κάθε εμφάνιση σου και θα της προσφέρουν όσους στιλιστικούς πόντους της λείπουν.

Styling Tip No. 5 | Μία μπέζ καμπαρντίνα ήταν, είναι και θα είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια των μεταβατικών μηνών. Να είσαι σίγουρη πως ο χρόνος και οι εφήμερες τάσεις δεν θα την αγγίξουν ποτέ.

Styling Tip No. 6 | Η μίνι φούστα δεν έχει ηλικία, φόρεσε την με στιλ.

Styling Tip No. 7 | Ένα ζευγάρι μαύρων γοβών με slingback σχέδιο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε αμέτρητες περιστάσεις. Φρόντισε να επιλέξεις εκείνες που έχουν χαμηλό και άνετο τακούνι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ