Follow us

Το πουκάμισο της Τζένης Θεωνά από τα H&M που ταιριάζει με όλα σου τα παντελόνια

Η stylish λεπτομέρεια στο άκρως ανοιξιάτικο look της που θα θέλεις να αντιγράψεις

Τζένη Θεωνά NDP Photo Agency

Τα μονοχρωματικά looks είναι ένας από τους πιο απλούς και κομψούς τρόπους να ξεχωρίσεις με την εμφάνιση σου. Σίγουρα κάποιους μονοχρωματικούς συνδυασμούς τους προτιμάς περισσότερο από άλλους ανάλογα την εποχή, τη διάθεση σου αλλά και τις επιλογές στην ντουλάπα σου. Τη θέση των total black εμφανίσεων έχουν ήδη πάρει ανοιχτόχρωμα ή χρωματιστά μονοχρωματικά σύνολα τα οποία μας προσδίδουν έναν ανοιξιάτικο αέρα και μία πιο ανάλαφρη διάθεση όπως ακριβώς και το total white look της Τζένης Θεωνά.

Το πουκάμισο της και η λεπτομέρεια σε αυτό είναι αυτή που ξεχωρίσαμε καθώς του έδωσε μία stylish νότα.

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει σε τηλεοπτική εμφάνιση της ένα ψηλόμεσο κομψό παντελόνι το οποίο συνδύασε με κρεμ loose πουκάμισο με δαντέλα από τα H&M ενώ το look της ολοκλήρωσε με snakeskin μποτάκια με χαμηλό τακούνι. Το πουκάμισο που επέλεξε η Τζένη Θεωνά είναι η μία απόλυτα minimal και ταυτόχρονα stylish επιλογή για τα καθημερινά μας looks καθώς το κρεμ πουκάμισο με δαντέλα προσδίδει extra fashionable πόντους στο outfit μας ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με μεγάλη επιτυχία και με τα υπόλοιπα παντελόνια σου.

Διαβάστε Επίσης

Δες την εμφάνιση της:

Πέρα από λευκό παντελόνι που το είδαμε να το φοράει η Τζένη Θεωνά, ταιριάζει υπέροχα και με το denim παντελόνι σου, σε όποια γραμμή και αν το προτιμάς ταιριάζει εξίσου: skinny, loose, boyfriend ή ψηλόμεσο ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με μεγάλη ευκολία και με παντελόνι από κοστούμι για μία πιο επίσημη περίσταση.

Εμείς βρήκαμε το look της Τζένης Θεωνά στα H&M :

Ψηλόμεσο κομψό παντελόνι, H&M

Πουκάμισο με δαντέλα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ