Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με μία βραδινή φούστα που θα μπορούσες να τη φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και σε μία βραδινή έξοδο

Το κομψό outfit της που μας ενέπνευσε για τις πρωινές και τις βραδινές εμφανίσεις μας

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε μία βραδινή φούστα που θα μπορούσες να τη φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και σε μία βραδινή έξοδο Instagram@nancyzabetoglou

Αδιαμφισβήτητα θεωρείται μεγάλη επιτυχία ενός fashion item οι πολλοί και διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να το φορέσουμε καθώς όχι μόνο μας παρέχει μεγάλη ευελιξία να το συνδυάσουμε με διάφορους στιλιστικούς συνδυασμούς αλλά μας "λύνει” και τα χέρια σε πολλές περιστάσεις που δεν γνωρίζουμε τι να φορέσουμε.

Οι περισσότερες περιστάσεις που μπορεί να "κολλήσεις” και να μην ξέρεις τι να φορέσεις είναι κατά πλειοψηφία σε βραδινές εξόδους σου όπου θέλεις να εντυπωσιάσεις με ευκολία και φινέτσα αλλά και στο γραφείο όπου οι πρωινές ώρες που πρέπει να πάρεις την απόφαση αλλά και ότι απαιτούνται 5 outfits τουλάχιστον για την κάθε εβδομάδα, σίγουρα δεν διευκολύνει την κατάσταση.

Πέρα από τα one-piece items- όπως είναι τα jumpsuits και τα φορέματα- που μπορούν να κάνουν την επιλογή πιο εύκολη και την εμφάνιση μας stylish, στην ίδια κατηγορία εμπεριέχονται και οι φούστες, αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα fashion items της κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ένας από τους κυριότερους λόγους είναι η αβίαστη θηλυκότητα και κομψότητα που προσφέρουν αλλά και το ότι μπορούν να φορεθούν με πολλή μεγάλη επιτυχία σε πολλές και διάφορες περιστάσεις.

Μία φούστα που είναι κατάλληλη για διάφορες ώρες της ημέρας επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει μία midi φούστα σε μαύρο χρώμα με πλισέ λεπτομέρειες την οποία συνδύασε με minimal τρόπο, με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρα πέδιλα.

Δες το look της

Μία μαύρη midi φούστα όπως αυτή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου είναι ιδανική τόσο για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο είτε συνδυασμένη με πουκάμισο, με t-shirt και blazer ή με ένα λεπτό πουλόβερ ενώ ταιριάζει υπέροχα τόσο με flat όπως loafers, κομψά sneakers ή μπαλαρίνες όσο και με ψηλοτάκουνα όπως πέδιλα, πλατφόρμες, mules ή wedges.

Βρες φούστες για να υιοθετήσεις το look εδώ:

Φούστα μακριά ριχτή, Mango

Φούστα μακριά με κεντήματα Black, Attrattivo

Εμπριμέ μαύρη φούστα κάπα, Zara

Πλισέ φούστα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ