Follow us

Ξέχνα το Little Black Dress φέτος την άνοιξη | Το Little White Dress από τη Mango είναι αυτό που θα φοράς συνέχεια

Το φόρεμα που θα γίνει το νέο σου "πασπαρτού" κομμάτι

Ξέχνα το Little Black Dress φέτος την άνοιξη | Το Little White Dress στη Mango για να το αντικαταστήσεις Splash News/ Ideal Images

Little Black Dress. Τρία γράμματα, αμέτρητες ιστορίες γυναικών για φορές που το little black dress ή αλλιώς το ''μικρό μαύρο φόρεμα'', το φόρεμα που κάθε γυναίκα που φοράει φορέματα είχε ή εξακολουθεί να έχει στην γκαρνταρόμπα της για πολλές και διάφορες περιστάσεις.

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι το fashion item το οποίο θα μας βγάλει από την δύσκολη θέση της επιλογής την στιγμή που αδυνατούμε να την πάρουμε για τον οποιοδήποτε λόγο, είναι μια διαχρονική και στιλιστικά safe επιλογή (κάτι στο οποίο το μαύρο χρώμα παίζει τον σημαντικότερο ρόλο) ενώ αυτό είναι και το φόρεμα το οποίο γνωρίζουμε ότι όποτε το φορέσουμε θα είναι σίγουρη επιτυχία η εμφάνιση μας.

Το little black dress αγαπήθηκε τόσο από τις γυναίκες και επειδή είναι μια go to επιλογή για βραδινά και party outfits καθώς είναι εκείνο το οποίο διαλέγουμε και έχουμε διαλέξει συχνότερα αφού μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα. Μία αντίστοιχη version του little black dress βρήκαμε στην Mango, το little white dress!

Το λευκό mini φόρεμα με ανάγλυφη υφή από την Mango μας κέρδισε με την απλή του γραμμή και τις fancy διακριτικές λεπτομέρειες του όπως οι πέρλες που σχηματίζουν κρόσσια στο τελείωμα του. Μπορείς να το συνδυάσεις κομψά με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μαύρη, nude ή και μεταλιζέ απόχρωση για μια πιο stylish πινελιά, ή ακόμα και με φλατ πέδιλα ή mules και denim jacket για μια πιο casual πρωινή εμφάνιση.

Το little white dress από την Mango

Ξέχνα το Little Black Dress φέτος την άνοιξη | Το Little White Dress από τη Mango είναι αυτό που θα φοράς συνέχεια
Φόρεμα ανάγλυφο πέρλες, Mango


Θα το βρεις εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ