Follow us

Διαχρονικό στιλ και βιωσιμότητα | Τα ανοιξιάτικα looks του σήμερα και του αύριο που θα αιχμαλωτίσουν τα βλέμματα

Η νέα βιώσιμη συλλογή της Tommy Hilfiger σε συνεργασία με τον Shawn Mendes αξίζει την προσοχή σου.

MissBloom TEAM
Tommy X Shawn Classics Reborn | Τα κομμάτια που θα ανανεώσουν με σύγχρονο τρόπο την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου Courtesy of Tommy Hilfiger

Το preppy style ανανεώνεται στη συλλογή της Tommy Hilfiger για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 και τα prep icons του brand που καθιερώθηκαν μέσα στα χρόνια επιστρέφουν σχεδιασμένα με φρέσκια ματιά για να αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Αυτό που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι ότι η Tommy Hilfiger δεν μένει απλά στον μοντέρνο σχεδιασμό, αλλά έχει αναλάβει σοβαρές πρωτοβουλίες σε σχέση με τη βιωσιμότητα ενσωματώνοντας την όλο και περισσότερο στις συλλογές της. Η φιλοσοφία που"Waste Nothing & Welcome all” που έχει υιοθετήσει το brand, αντικατοπτρίζεται και στη νέα capsule collection Tommy X Shawn Classics Reborn, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Shawn Mendes. Και είναι ακριβώς αυτό: μία συλλογή που επανασχεδιάζει διαχρονικά κλασικά κομμάτια με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

Η συλλογή της Tommy Hilfiger με τον Shawn Mendes

Η νέα συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον πολυαγαπημένο καλλιτέχνη και γνωστό climate activist Shawn Mendes είναι εμπνευσμένη από την εκδοχή της Tommy Hilfiger για τα pre-90s prep, τονίζοντας τη χαλαρή εφαρμογή και την άνεση με έμφαση στο inclusivity. Τα νέα σχέδια επανερμηνεύουν τα εμβληματικά looks της Tommy Hilfiger με σύγχρονο τρόπο, δημιουργώντας μια συλλογή κλασικών ρούχων που είναι ιδανικά για το σήμερα και το αύριο. Η συνεργασία αγκαλιάζει το κοινό όραμα του Mendes και του brand για βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας στη δημιουργία των fashion items που περιλαμβάνει ανακυκλωμένα και καινοτόμα υλικά.

Διαχρονικό στιλ και βιωσιμότητα | Τα ανοιξιάτικα looks του σήμερα και του αύριο που θα αιχμαλωτίσουν τα βλέμματα
Courtesy of Tommy Hilfiger

Όσα ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή

Oxford πουκάμισα, φορέματα πουκαμίσες, denim jackets, ψηλόμεσα τζιν και denim σορτς, tank tops και hoodies ή t-shirts σε cropped γραμμή είναι μερικά από τα classic reborns που αναγεννιούνται με τον πιο βιώσιμο τρόπο στη νέα συλλογή Tommy Hilfiger x Shawn Mendes. Καθένα από τα κομμάτια αυτά θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τις πιο μοντέρνες prep εμφανίσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Όπως επίσης θα βρεις polo μπλούζες, t-shirts, φούτερ, πουκάμισα και τζιν παντελόνια, τα οποία μπορείς να κάνεις δώρο στο αγόρι σου ή σε φίλους σου.

Courtesy of Tommy Hilfiger

Πώς θα φορέσεις τα κομμάτια της νέας συλλογής

H πιο go-to εμφάνιση σου για κάθε μέρα της άνοιξης θα γίνει ο συνδυασμός ενός tank τοπ με ψηλόμεσο τζιν σε ίσια γραμμή, ενώ μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολό σου μ' ένα denim jacket που θα σου εξασφαλίσει ένα all time classic 90s look με casual χαρακτήρα.

Τα γυναικεία t-shirt σε cropped, άνετη γραμμή της συλλογής Tommy Hilfiger x Shawn Mendes είναι ένα ακόμα item που θα σου εξασφαλίσει εμφανίσεις με μοντέρνο prep χαρακτήρα. Φόρεσέ τα με τζιν ή chinos παντελόνια για looks που θα σου προσφέρουν άνεση, ενώ μπορείς να προσθέσεις ένα loose σακάκι για περισσότερο στιλ. Επίσης, τα denim σορτσάκια συνδυάζονται άνετα με όλα τα τοπ που η συλλογή φιλοξενεί, ενώ μπορείς να τα δοκιμάσεις από τώρα, που ακόμα ο καιρός είναι πιο δροσερός, επιλέγοντας να τα συνδυάσεις με cropped hoody και leggings.

H συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn

H συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn

H συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn

*Η συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn της Άνοιξης 2023 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Τα key-pieces για τα looks

Hoody με σχέδιο και cropped γραμμή, Tommy Hilfiger x Shawn Mendes

T-shirt σε κανονική γραμμή, Tommy Hilfiger x Shawn Mendes

Ψηλόμεσο denim σορτς, Tommy Hilfiger x Shawn Mendes

Denton denim τζάκετ, Tommy Hilfiger x Shawn Mendes

Τοπ ριμπ σε slim γραμμή, Tommy Hilfiger x Shawn Mendes

Ψηλόμεσο τζιν σε κανονική γραμμή, Tommy Hilfiger x Shawn Mendes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ